Sådan oprettes Photo brugerdefinerede lykønskningskort

February 15

Sådan oprettes Photo brugerdefinerede lykønskningskort


Lykønskningskort kan nemt købes fra en butik, men de kan virke upersonlig. Tilføjelse af et foto og tilpasning af kortet kan du nå ud i en mere personlig måde, om kortet er til en fødselsdag, eller en ferie, eller bare at lade dine venner og familie ved, at du tænker på dem. Microsoft Publisher, sammen med fotoredigering software, kan hjælpe dig med at oprette dit kort.

Instruktioner

1 Få en brugbar billede til at bruge. Tag en række billeder af den person eller genstand, ved hjælp af forskellige vinkler, afstande, baggrunde og belysning.

2 Rediger billederne. Downloade dem til din computer og bruge din fotoredigering software til at foretage eventuelle nødvendige justeringer.

3 Vælg et foto eller fotos til brug for din lykønskningskort. Gem billeder i en tilgængelig fil.

4 Åbn Microsoft Publisher. Få adgang til Publisher kataloget for at skabe kortet med en guide. Vælg "Lykønskningskort" og derefter den specifikke type kort. Følg guidens anvisninger for at fuldføre lykønskningskort.

5 Tilpas dit kort med foto. Beslut hvor du gerne vil placere billedet. Vælg "Fra fil ..." under "Billeder" i menuen Indsæt.

6 Find dit foto på din computer, og vælg det. Klik på knappen "Indsæt". Brug musen til at justere placeringen af ​​foto, hvis det er nødvendigt.

7 Udskriv dit kort på almindeligt papir først. Tjek det igen og foretage ændringer efter behov. Udskriv det på specielt papir.

TIPS

  • Brug de forskellige muligheder i din fotoredigering software til at ændre udseendet af billedet. Ændre udseendet, form og farver i billedet til at passe til lykønskningskort, du er creating.If du ikke har et fotoredigeringsprogram program, downloade en gratis kopi af Picasa. Brug linket i henhold Resources.
  • Gem alle dine fotos, før du foretager eventuelle justeringer. Gem en kopi, hvis du foretager ændringer i et foto. Husk at omdøbe filen, når du gør dette.

relaterede artikler