Hvordan til at sælge en brugt laptop Online

January 28

Web-sites som Craigslist og eBay, blandt andre, er blevet enormt populært i de senere år. Der er mange steder på nettet, der tilbyder gratis klassificeret annonce programoversigter og placere en annonce er meget let i de fleste tilfælde din annonce vil være online inden for tredive minutter efter indgivelsen. Internettet er absolut det bedste sted at sælge en brugt laptop. Salg online betyder din annonce bliver set af et stort antal mennesker, og du har fået mulighed for at sælge meget hurtigere, til en pris, der er mere gunstige for dig.

Instruktioner

1 Evaluer din bærbare computer og sammenlignelige bærbare computere til at bestemme din prisforlangende.

2 Skriv ned alle de oplysninger, du skal bruge for at sætte i reklamer. Dette vil omfatte dine kontaktoplysninger, prisforlangende og eventuelle funktioner i den bærbare computer, som du vil fremhæve.

3 Vurdere de websteder, hvor du kan placere din annonce. (Se i denne artikel for forslag Resources.)

4 Vælg et websted eller websteder til listen din bærbare computer, og klik Place Annonce link (normalt placeret på hjemmesiden) til at starte placere din annonce. Tjek ordet eller tegngrænsen for at se, hvor meget du kan skrive.

5 Skriv din annonce i Microsoft Word eller et andet tekstbehandlingsprogram, hvis du har det. Dette giver dig en nem måde at kontrollere, at du er under ordet grænse, hvis webstedet ikke har en karakter tælle funktion.

6 Klip og indsæt din annonce i webstedet formular. Tilsæt de øvrige detaljer, du har brug for at fuldføre din annonce.

7 Tjek din annonce omhyggeligt sørge for alle dine kontaktoplysninger er korrekte, før du udgiver den.

8 Bemærk ned nogen detaljer sitet giver dig om annonceplacering, såsom hvor længe annoncen vil forblive på stedet.

9 Vent de tilbud at starte kommer i. Vær forberedt på at forhandle eller til at vente lidt, hvis du ønsker at sikre, at du får din prisforlangende.

TIPS

  • Sæt kun de vigtigste detaljer i din annonce. Det er gratis, men i de fleste tilfælde har du et ord grænse, så kun skrive, hvad du har brug for. Glem ikke at angive, hvem der betaler for shipping den bærbare computer.
  • De fleste online-klassificerede annonce websteder ikke mægle mellem købere og sælgere, hvis du har en tvist. Du er ansvarlig for alle aspekter af din side af transaktionen.
  • Vær på vagt over svindel, når du køber og sælger online. En fælles scam involverer købere mailing svigagtig kassereren checks eller postanvisninger som betaling for varer. Hvis du bliver offer for en sådan fidus, vil din bank holde dig personligt ansvarlig. For at undgå at blive snydt, beskæftige lokalt med folk du kan mødes ansigt til ansigt.

relaterede artikler