Sådan Style en Facebook-side for deling

March 9

Som standard Facebook automatisk typografier sider for den i stedet aksjer funktion. Når en bruger klikker på "Del" linket nedenfor sidens profilbillede, er en side link med minimal information udsendes til denne persons Facebook-venner. Der er et element, du kan ændre i styling af "Del" post, og det er den del information.

Instruktioner

1 Gå til facebook.com, logge ind på din konto og klik på menuen "Konto". Klik på "Brug Facebook som side" valgmulighed. På næste skærmbillede, skal du gå til den side, du ønsker at styre, og klik på "Switch" knappen ved siden af ​​det.

2 Klik på "Info" fanebladet under profilbillede. På næste skærmbillede, skal du klikke på linket "Rediger Info" nær toppen. Du er taget til siden editor.

3 Gå til "Selskabet Oversigt" tekst-området, og skriv en besked om din Facebook-side. Groft, er de første 380 til 395 tegn ses på "Del" post, der udsendes til en brugers venner.

4 Opret en informativ, beskrivende budskab i afsnittet "Company Overview", der fortæller en person, hvad din side handler om, og hvorfor han gerne din side. Når du er færdig komponere denne meddelelse, skal du klikke på knappen "Gem ændringer" nederst på skærmen. Nu, når nogen deler din side, modtagerne af at "Del" post se din besked.


relaterede artikler