Sådan oprettes en Indie Music Blog

May 14

Sådan oprettes en Indie Music Blog


Fra blogs om specifikke grupper til festival blogs dækker SXSW eller Coachella, kan du finde indie musik blogs over hele internettet, men der er altid plads til en mere. Sådan opretter en indie musik blog og demonstrere din viden om indie rock bands, tidligere og nuværende.

Instruktioner

1 Bliv en indie musik nørd. Gennemsøge iTunes, Rhapsody og andre websteder for at downloade de nyeste udgivelser, eller kigge efter cd'er og vinyl på det lokale indie musik butik. Lyt til kollegium eller Internet radio shows og podcasts, der fremhæver de nyeste indie udgivelser.

2 Vælg dit forum. Skriv en indie blog ved hjælp af LiveJournal, MySpace, Blogspot eller din egen hjemmeside. Et par indie musik hjemmesider lad stamgæster skrive blogs. Tilføj et RSS-feed til din blog, så besøgende kan abonnere og modtage en advarsel, når du sender en ny blog. Tillad brugere at skrive kommentarer og interagere med dem.

3 Læs andre blogs og indie musik sites. Læs anmeldelser og artikler om indie grupper og studere skrivestil, derefter oprette din egen skrå og blog personlighed.

4 Rapport om levende indie musik shows. Fans elsker at høre om klubbens shows og koncerter samt sladder om bands kæmper, feste og endda debuterende nyt materiale. Medbring et kamera eller videooptager og uploade billeder og videoer af showet med din blog.

5 Tænk på en fængende titel. Det kan have noget så simpelt som dit navn eller en sangtekst fra en sang, eller en variation af noget en musiker sagde i et interview. Gør det esoterisk nok til at være interessant, men kender nok så indie musik fans kan genkende det.

TIPS

  • Føj links at slutte hjemmesider eller online musikbutikker.
  • Må ikke hælder ud i lange personlige anekdoter. Koncentrer dig om musikken.

relaterede artikler