Hvordan kan man øge Blu-ray H264 Encoding Speed

March 24

Blu-ray-teknologi blev udgivet i 2006 og bragte med sig en ny generation af high-definition film og underholdning. Da salget af spillere og diske steget, flere og flere mennesker har købt HD-underholdningssystemer, der indeholdt en HD DVD-afspiller.

Blu-ray benytter H.264 codec til at komprimere lyd og video for formatet. Denne kompression proces betyder store video-og lydfiler kan gøres mindre til at passe på disken og er designet til at gøre dette og samtidig bevare den høje kvalitet af lyd og video.

Instruktioner

Opgrader dit system

1 Opgrader din processor på din PC. Dette vil være den vigtigste måde at øge dine kompression gange som kompression software er afhængig af de processorer til at køre de komplekse beregninger, der er nødvendige for at indkode til H.264.

2 Forøg disk hastigheder på din PC. Jo hurtigere harddiske spinde, jo hurtigere kan de få adgang til den software til processen. De fleste pc'er kommer med diske, spin ved 5600 RPM (omdrejninger per minut). Opgradering til 7200 RPM diske vil vise en forbedring i kompression hastighed.

3 Opgrader forbindelserne til eksterne medier, du bruger. Overvej at bruge firewire eller eSATA-drev i stedet for USB-forbindelser, da det fremskynder overførsel af data mellem PC og eksterne drev.

Administration af din PC

4 Luk alle andre programmer, der kører, når der koder H.264 for Blu-ray. Andre programmer kan få adgang til din processor kapacitet, som vil tage væk fra kapaciteten software kompression kan bruge.

5 Tjek din plads på harddisken. Ikke alene vil kompressionen være at bruge plads som softwaren kører, men plads lav disk betyder mindre plads til softwaren for at placere midlertidige filer, som det virker, bremse processen ned.

6 Deaktiver alle automatiske opdateringer, der kan afbryde kompressionen. Hvis du vil forlade software, der kører, vil alle automatiske opdateringer begynde behandling og bremse systemet, øge den tid til H.264 til at kode.

Juster indstillingerne H.264.

7 Reducer bithastighed på din kodning software. Dette reducerer kvaliteten af ​​videoen og vil tage mindre tid til softwaren til at indkode til H.264.

8 Reducer antallet af passager til to. Noget software giver mulighed for enkelt eller to-pass encoding. To-pass encoding tager længere tid, men resulterer i højere kvalitet video.

9 Afkort længden af ​​den video, du koder. Jo kortere kildematerialet, vil hurtigere softwaren indkode video og lyd til H.264.


relaterede artikler