Sådan Set Up en router for High Speed ​​Internet

December 1

Sådan Set Up en router for High Speed ​​Internet


At oprette en router til high-speed internet, behøver du ikke omfattende computing færdigheder eller endda en certificering i netværk. Du kan lære at tilslutte din router - trådløst eller kabelforbundet - til din high-speed internet, fastgør den og konfigurere computeren til at læse det ordentligt.

Instruktioner

Sådan Set Up en router for højhastighedsinternet

1 Pak indholdet af routeren kassen. Routere bør komme med routeren, et kort stykke Ethernet-kabel og en installation disk. Hvis du har modtaget en brugt router og ingen disk, kan du gå til producentens websted, skal du indtaste modelnummeret og hente en eksekverbar fil, der vil installere de rigtige filer.

2 Tag Ethernet-kablet ud af computeren, der i øjeblikket hooked til modemmet. Må ikke tage stikket ud af modemmet.

3 Tag den løse ende og sæt det ind i porten, der siger "Internet" på routeren. Hvis der er et lys på routeren, der siger "Internet", det skal være tændt

4 Brug kort stykke Ethernet-kabel, der fulgte med routeren for at tilslutte den til den computer, du fjernede det andet kabel fra. Sæt den ene ende ind i det tomme Ethernet-port og den anden ind i en af ​​de fire kablede pletter på routeren. De skal nummereres.

5 Indsæt installationsdisken i computeren og køre setup eller installere filen på disken. Hvis du har hentet filen fra internettet, skal du dobbeltklikke på ikonet.

6 Følg vejledningen for at konfigurere din router. Du vil instruere programmet til at indstille en krypteringsmetode og en adgangskode, så ingen kan bruge dit netværk. Hvis givet et valg, bruger WPA og ikke WEP. WEP er mindre sikkert og let kan hackes.

7 Sørg for at dit trådløse kort på computeren er tændt for at modtage et trådløst signal. Første gang du åbner din nyligt konfigureret router, skal du indtaste den adgangskode, du har oprettet. Efter dette, vil computeren logger på sig selv.

TIPS

  • Opret en adgangskode, der er ikke indlysende. Brug noget du kan huske, men svært at regne ud.
  • Du skal konfigurere routeren ved at have det hooked på en computer for første gang. Hvis du kun har en bærbar computer og vil bruge det trådløse, så er du nødt til at tilslutte den direkte til den bærbare computer at sætte den op, så kan du lade det unplugged.

relaterede artikler