Hvordan man opbygger din egen cantenna

July 11

Hvordan man opbygger din egen cantenna


A "cantenna" er en hjemmelavet Wi-Fi-antenne beregnet til at forstærke signalet til din 802.11b eller 802.11g trådløst netværk. Den er fremstillet af en almindelig konservesdåse. Med et par dekorationer, kan den bruges som en trådløs bro fra dit hjem til dit kontor eller værksted, så længe du har line-of-sight adgang. En anden mulighed er at købe en færdig cantenna og tilslutte den til dit netværk. Boost dit netværk signal med denne hurtige og økonomisk løsning.

Instruktioner

1 Saml delene: Du skal bruge et trådløst netværkskort, der bruger en skrue-on antenne installeret i din pc eller laptop. Køb en "N" fire-hullers panel-mount koaksial stik (hun) fra en lokal elektronik butik eller online; omkostningerne er omkring $ 6. Du skal bruge fire bolte længe nok til at gå gennem stikket og dåsen, og fire møtrikker for at sikre dem. Hvis din N-stik er en skrue-on type, er møtrikker og bolte ikke påkrævet.

Du skal bruge omkring 2 inches af 12-gauge kobbertråd. Du vil indsætte denne ledning i det messing stub i N-stik og lodde den på plads. Du skal også bruge en dåse, der er omkring 3 inches i diameter. Nogle brugere har rapporteret gode resultater ved hjælp af en stor 39-ounce kaffe dåse med en 6-tommer diameter. Kig efter en dåse, der er så længe som muligt for de bedste resultater.

2 Beregn, hvor du vil bore hul til antenne ved hjælp af en online regnemaskine som den på CSGNetwork.com.

3 Vask og tør kan og fjerne etiketten. Derefter markere og bore et hul på det sted angivet med lommeregneren. Brug en lineal til at måle op fra den lukkede 1/4 Guide bølgelængde og markere dåsen med en prik.

4 Skær stykke coper ledning, så når den sættes i det borede hul, den samlede længde af både messingrør og tråd strækker sig ud over stikket er 1.21 inches. Få så tæt på denne længde som du kan. Lod den korrekt størrelse ledning ind i stikket, holde det i en oprejst justering. Når wiren køler, bolt eller skrue samlingen ind i din dåse. Kør bolthovederne fra inde i dåsen og fastgør møtrikkerne på ydersiden for at minimere forhindringer i din antenne.

5 Hvis du vil bruge din cantenna, skal du have en speciel kabel almindeligvis kaldes en "gris hale", som forbinder dit trådløse kort eller adgangspunkt til din antenne. Den ene ende af kablet vil have en "N" hanstik og den anden ende vil have et stik passende for dit kort eller access point.

6 Tilslut din kabel, pege antennen på en vens computer og se, hvor langt du kan booste dit trådløse netværk signal.


relaterede artikler