Sådan deaktiveres Top F Keys

July 7

Sådan deaktiveres Top F Keys


Funktionstaster giver mange nyttige genveje, men de kan også komme i vejen. Hvis du finder dig selv uforvarende trykker funktionstaster på en regelmæssig basis, kan du finde det lettere at deaktivere dem helt. Men funktionstasterne ikke let manipuleret med. Ekspert computerbrugere kan ændre tastaturet kortet gennem Registreringsdatabasenøgler, som kræver at redigere den binære kode for tastaturet værdier. Denne metode er meget avanceret, og forkert at redigere registreringsdatabasen kan resultere i større system fejl. Et langt lettere og sikrere metode er at bruge et tastatur med en indbygget funktion-låsende nøgle, bedre kendt som F Lock.

Instruktioner

1 Køb et tastatur med en inkluderet F Lock-tasten. Denne nøgle er typisk placeret til højre for funktionstasterne, eller i nærheden af ​​Scroll Lock og Num Lock tasterne. Ikke alle tastaturer har et F Lock-tasten, så tjek layoutet omhyggeligt, før du køber en.

2 Tilslut din nye tastatur til din computer. Nogle tastaturer kan have ekstra driver software, som du skal installere, før du kan bruge tastaturet.

3 Slå F Lock-tasten. De fleste F Lock taster har en lille lys, der tændes, når låsen er aktiveret. For at bruge funktionstasterne i fremtiden, skal du blot untoggle F Lock.

TIPS

  • Microsoft tilbyder et gratis keyboard-mapping hjælpeprogram kaldet Microsoft Keyboard Layout Creator; Men understøtter det ikke redigere funktionstasterne.

relaterede artikler