Sådan redigeres Audio i en video

September 7

Sådan redigeres Audio i en video


Typisk lyd og video af en fil gemmes sammen, så du nemt kan uploade oplysninger i en video editor uden synkronisering af lyd og video sammen. Men hvis du søger for at redigere lyden gemt på en videofil, du har brug for en avanceret video editor (noget, der ikke kommer forudinstalleret på computeren). Når du redigerer lyd, er det muligt helt at fjerne lyden fra filerne, fade ud bestemte områder eller input ny lyd til videofilen.

Instruktioner

1 Start videoredigeringsprogram på din computer. To af de mere populære mærker er Avid og Final Cut, selv om Pinnacle (en forbruger venlig afdeling af Avid) er et billigere alternativ.

2 Åbn videofilen (vælg "File", "Import"), derefter trække den fil ned til din tidslinje. Du kan se den video fil i sin egen tidslinjespor og direkte under videoen er to lydspor med audio information (to, fordi lyden er i stereo).

3 Klik på knappen "Lock" på venstre side af videoen sporet. Denne sorte ud video tidslinje og forhindrer dig i at redigere oplysninger om video spor.

4 Klik på det område af lydspor, du vil fjerne. Tryk på knappen "I" for det første billede du vil have ud, og derefter vælge "O" på det sidste billede, du ønsker fjernet. Klik på knappen "Extract" på videoen editor (placeret i midten af ​​skærmen) og den del af lydfilen er fjernet.

5 Placer musemarkøren på et af de steder, hvor lydsporet slutter. Vælg "Overgange" fra det midterste display og en liste over de forskellige lyd overgange vises på skærmen. Vælg overgangen og den længde, du ønsker det sidste, og klik på "OK."

6 Klik på "File", "Import" igen, og vælg derefter en lydfil, du ønsker at placere med videofilen. Når det importerer i træk lydfilen ned i en åben lydspor (der er typisk fire til otte åbne lydspor under to du bruger i øjeblikket med din video-fil. Dette placerer lydfilen (såsom musik) på din video-fil .


relaterede artikler