Sådan Fix en Cracked Glasfiber kofanger

January 30

De kofangere (eller kofanger hætter) på de fleste moderne biler er fremstillet af glasfiber. Mens glasfiber er et holdbart materiale, der kan bøjes lidt og stadig vende tilbage til sin tidligere form, hvis den rammes hårdt nok det vil knække. Fastsættelse af en glasfiber kofanger er lettere end fastsættelse af en metal kofanger, dog.

Instruktioner

1 Fjern kofangeren fra bilen. Kontakt værkstedet manualen til din bestemt fabrikat. Du bliver nødt til at fjerne kofangeren, da du vil arbejde fra begge sider.

2 Undersøge revnen til at bestemme hvor stor den er. Hvis det er en lille revne, kan du anvende et lag af Bondo at reparere den. Hvis det er en større revne, der skal fiberglassed, fortsæt til trin 5.

3 Rens området, der skal repareres med mineralsk terpentin.

4 Bland Bondo efter anvisningerne på pakken, og anvende det til revnen og området et par inches omkring det.

5 Lad Bondo tørre og derefter sand den ned, starter med et groft grus (60 grit), og derefter bevæger sig op til jævnere grits (så glat som 400 grit).

6 Hvis revnen er større end 1/16 af en tomme, bliver du nødt til at anvende glasfiber væve at styrke det.

7 Slibe overfladen af ​​kofangeren ned et par inches til hver side af revnen.

8 Rens området grundigt med en mineralsk terpentin og en ren tør klud.

9 Bland op glasfiber harpiks i henhold til anvisningerne på kassen og anvende det til revnen på bagsiden af ​​kofangeren og området omkring det med en pensel.

10 Læg et plaster på glasfiber klud over harpiksen, og sørg for at der er tilstrækkelig dækning til at give ordentlig støtte til det revnede område.

11 Børste mere glasfiber harpiks over glasfibermåtte, indtil den er grundigt mættet. Forsøge at holde harpiksen og glasfibermåtte som flad og plan som muligt for at reducere mængden af ​​slibning, der vil opstå senere.

12 Tillad glasfiber tørre. Sand reparationen ned, indtil det er i niveau med det nærliggende område.

13 Brug Bondo at udfylde eventuelle mangler på den synlige side af revnen. Sand med 60-grus, 150-grus, 220-grus, 400-grus og derefter 1000-grus før maling. Brug en blok for sandpapir for at sikre jævn slibning.

TIPS

  • Bær passende beskyttelsesudstyr, når du arbejder med glasfiber og de involverede kemikalier. Dette bør være en god respirator og handsker.

relaterede artikler