Sådan Gør din egen Spirograph

January 31

Sådan Gør din egen Spirograph


At kunne lave din egen spirograph betyder at være i stand til at skabe et smukt stykke af cirkulære grafik med meget lille indsats. Brug spirografer kan slå selv den mindste kunstneriske personen i en kunstner. De mange forskellige designs mulige er uendelig og ingen design vil være det samme som en anden. Du vil også være i stand til at ændre farverne, der giver din spirograph et helt nyt look.

Instruktioner

Myoats

1 Naviger til Myoats.com. (Se link i indtægter).

2 Klik på knappen "Tilmeld nu" under spirograph.

3 Udfyld formularen som angivet med dit brugernavn, e-mail, adgangskode og bekræftelseskode. Klik på boksen indikerer du har læst vilkår og betingelser. Klik på "Send".

4 Naviger til din email og åbne din indbakke. Find e-mailen, og klik derefter på linket inde til at bekræfte din konto. Dette vil tage dig tilbage til Myoats, hvor du kan logge ind på din konto.

5 Login til din Myoats konto.

6 Klik på linket "Opret" øverst på skærmen.

7 Placer markøren i midten af ​​det tomt vindue, når den åbner og begynde at bevæge musen rundt. Den online program vil bruge din tegning til at oprette en spirograph.

8 Gem din spirograph ved at klikke på "File" drop-down menuen længst øverst til venstre på skærmen.

wordsmith Spirograph

9 Gå til Wordsmith. (Se nedenstående link i Resources.) Du vil se en spirograph med en række barer, der har tickers til højre for det. Hver søjle er mærket til et element, der vil ændre udseendet af den aktuelle spirograph, så du kan gøre det til din egen.

10 For det første bar, ændre den faste cirkel radius ved at flytte sin ticker til venstre eller højre med musen. Dette ændrer selve designet i spirograph.

11 På den anden bar, flytter sin ticker til venstre eller højre med musen. Dette ændrer form og størrelse af designet i spirograph.

12 Skift bevægende cirkel opvejes ved at flytte sin ticker til venstre eller højre med musen. Dette bevirker, at formen på din spirograph til enten bliver mindre cirkulære, hvis du flytter den til venstre eller flere cirkulære hvis du flytter den til højre.

13 Skift bevægende cirkel ved at vælge enten "Inside" eller "udenfor" ved at klikke på cirklen ved siden af ​​dit valg. Dette bevirker, at spirograph at få enten mindre, hvis du vælger inde og større, hvis du vælger udenfor.

14 Ændre mængden af ​​røde farve i dit spirograph ved at flytte sin ticker til venstre eller højre med musen. Flytning til venstre vil reducere mængden af ​​rød farve og flytte den til højre vil øge mængden af ​​rød farve.

15 Ændre mængden af ​​grønne farve i din spirograph ved at flytte sin ticker til venstre eller højre med musen. Flytte det til venstre vil reducere mængden af ​​grønne farve og flytte den til højre vil øge mængden af ​​grønne farve.

16 Ændre mængden af ​​blå i din spirograph ved at flytte sin bar til venstre eller højre med musen. Flytte det til venstre vil reducere mængden af ​​blå farve og flytte den til højre vil øge mængden af ​​blå farve.

17 Ændre farven på din spirograph at være ensfarvet, flerfarvet eller tilfældigt farvet ved at klikke på cirklen ved siden af ​​dit valg.

18 Skift revolutionerne i radianer ved at flytte sin ticker til venstre eller højre med musen. Flytning det til højre reducerer antallet af omdrejninger i radianer, mens du flytter den til venstre øger dem.

19 Vælg, om du vil have din spirograph lavet af linjer eller prikker ved at klikke på cirklen ved siden af ​​enten "Lines" eller "Points".

NIEHS Børne Side

20 Gå til NIEHS Børne Side. (Se linket i Resources nedenfor.)

21 Rul ned til midt på siden til "Design din egen Spirograph" sektionen.

22 Flyt tickers på barer på højre side af spirograph at ændre form og farve, indtil du får design og farve du ønsker.

TIPS

  • Gem de spirografer du opretter i Myoats og bruge design på produkterne. Du kan gøre dette gennem enten Zazzle eller Cafepress.
  • Du kan ikke gemme de spirografer du opretter bruge Wordsmith Spirograph applet eller NIEHS Børne Side applet.

relaterede artikler