Sådan kører Crystal Ball Med Visual Basic

August 7

Sådan kører Crystal Ball Med Visual Basic


Crystal Ball er den udbredte beslutningstagning software fra Oracle Corporation. Du kan bruge det til at forudse, simulation, optimering og prædiktiv modellering opgaver, der hjælper med at opretholde konkurrencemæssig fordel. Visual Basic for Applications (VBA) er det programmeringssprog bruges til alle Microsoft Office-produkter. Da Crystal Ball kan tilgås fra Microsoft Excel som et add-in, kan du bruge Visual Basic-makroer (små funktioner og subrutiner) til at køre Crystal Ball. Brug VBA til at udføre opgaver som flere simuleringer ad gangen, til at integrere med andre værktøjer og generere tilpassede rapporter.

Instruktioner

1 Klik på Windows "Start" og vælg "Alle programmer". Find og vælg "Crystal Ball" fra den tilgængelige liste over programmer. Den "Crystal Ball" værktøjslinjen vises i Excel Ribbon interface.

2 Opret din model i Excel. Klik på "Udvikler" i hovedmenuen og vælg "Visual Basic" for at åbne Microsoft Visual Basic Editor (VB). Alternativt kan du også åbne VB ved at trykke på "Alt og F11." Du vil være i stand til at se koden bag modellen oprettet i Excel.

3 Klik på "Indsæt" fra hovedmenuen og vælg "Indsæt Module" for at åbne "Module1" skærm. Du kan skrive din VBA-kode i denne skærm.

4 Klik på "Funktioner" fra hovedmenuen og vælg "Referencer" for at åbne "Referencer - VBA Project" skærm.

5 Find og check-boksen indstillingen "cb.xla" eller "CBDevKit.xla", afhængigt af den version, du bruger til at gøre det muligt for Crystal Ball funktioner i VB. Hvis du ikke finder filen på listen over referencer, finde den ved hjælp af "Browse ..." fanen og vælge den relevante fil.

6 Skriv din kode i "Modul" vinduet. Ring Crystal Ball funktioner ved prefixing "CB" til dem. For eksempel, for at køre en simulering 100 gange, kan du ringe funktion på følgende måde:
CB. Simulation 100.

7 Luk "Visual Basic Editor", når din kode er fuldstændig ved at klikke på "X" Klik på "makroer" i menuen "Udvikler" for at se listen over makroer tilgængelige.

8 Klik på den relevante makro ved at fremhæve den og vælge "Kør" for at udføre makroen. Du kan også tildele makroen til en knap eller en anden kontrol som Combo Box.

9 Klik på "Udvikler" i hovedmenuen og vælg "Indsæt" i "Controls" undermenuen. Vælg en af ​​de tilgængelige kontroller og angiv en placering i regnearket. "Tildel Makro" skærm åbnes. Vælg en makro fra den tilgængelige liste, og klik på "OK" for at fuldføre processen.


relaterede artikler