Sådan kører Avira & Zone Alarm på samme tid

July 27

Det kan synes som en smart idé at bruge flere antivirus programmer for at beskytte din computer optimalt, men i virkeligheden, at det ikke er tilfældet. Installerede antivirus programmer ikke "spiller godt" sammen, og vil ofte medføre store spørgsmål. Dette betyder ikke, at du ikke kan få et andet lag af beskyttelse, men; snarere end en fordobling op på antiviruses, bruge Avira for deres virusscanning og bruge Zone Alarm for deres firewall. Dette vil give robust beskyttelse til din computer uden omkostninger eller komplikationer.

Instruktioner

1 Start din webbrowser og besøge siden Avira Downloads. Hent den seneste version af Avira AntiVir Personal Free Antivirus. Gem den eksekverbare fil på skrivebordet.

2 Besøg Zonealarm.com efter AntiVir har færdig med at downloade. Vælg ZoneAlarm Free Firewall fra Download sektionen. Gem filen på dit skrivebord, når du bliver bedt om.

3 Dobbeltklik på Avira eksekverbare at installere AntiVir på din computer. Installationsguiden vil guide dig gennem processen med at vælge en installation mappe og vælge dine muligheder. Gennemfør guiden, men ikke genstarte computeren, hvis du bliver bedt om. Klik på "Vent."

4 Dobbeltklik på ZoneAlarm eksekverbare fra skrivebordet for at starte installationsguiden. Igen, vil guiden guide dig gennem et par korte skridt til at installere programmet på din harddisk. Tillad ZoneAlarm til at scanne dine installerede programmer i slutningen af ​​installationen. Genstart computeren, når installationen er færdig.