QuickBooks 2010 til Mac Alternativ

June 15

QuickBooks 2010 til Mac Alternativ


Mens QuickBooks er en populær løsning for folk der ønsker at holde deres hjem eller forretning finanser i orden, har tidligere versioner ikke været fuldt tilgængelig for brugere med Mac-computere. I 2011 gjorde QuickBooks begynde at tilbyde QuickBooks til Mac 2012. Programmet er anderledes end Windows-versionen, og det er ikke muligt at overføre filer frem og tilbage mellem Windows og Mac-versioner, hvilket gør det uacceptabelt for nogle mennesker. Du kan finde dog, at der er en række af Quickbook alternativer derude tilgængelig til din Mac-computer.

PostBooks

Hvis du leder efter en løsning, der ikke vil koste dig noget, kan xTuple s PostBooks være en løsning for dig. Den regnskabsmæssige software indeholder hovedbog og konti i og ud funktioner, samt salg rapportering, shipping, adressebøger, leverandør rapportering og opgørelse fordeling funktioner. Softwaren er udviklet ved hjælp andre open source-software, og er gratis at hente og gratis at bruge. Hvis du ønsker at opgradere til den kommercielle licens version af softwaren, priserne starter ved omkring $ 400, på udgivelsestidspunktet.

MYOB FirstEdge

MYOB, en regnskabsmæssig selskab populær med virksomhedsejere i Australien, tilbyder en grundlæggende løsning for Mac-brugere, kaldet FirstEdge. Programmet er kompatibelt med iCal og MobileMe, og tilbyder grundlæggende regnskaber funktioner, herunder import bank og kreditkort erklæringer, transaktion optagelse og fakturering. Til styring af beholdning eller lønningslisten, MYOB tilbyder også AccountEdge software program, tilgængelig til Mac. Det FirstEdge Programmet koster omkring $ 300, på udgivelsestidspunktet.

GnuCash

En anden open source regnskabsprogram er GnuCash, der tilbyder løsninger, der kan arbejde for små virksomheder regnskab. Funktioner af GnuCash omfatter en check registreringsdatabasen og transaktion regnskab, transaktion scheduler og en erklæring forsoning værktøj, der giver dig mulighed for at kontrollere ind- og udlån mod dit kontoudtog. Programmet byder også på en række rapportering funktioner, så du kan se dine enkelthederne i et visuelt format. Programmet findes til Mac, Linux og Windows.

Mac Partition

Et andet alternativ til at køre Mac-versionen af ​​QuickBooks er at køre Windows-versionen på din Mac, ved at opdele din harddisk til at køre Windows på en sektion af disken. For at gøre dette, få adgang til din Mac Disk Utility fra Finder, og vælg derefter "Partition" på næste side. Klik derefter på den disk, du vil partitionere og klik på "OK". Du kan derefter indlæse en version af Windows på den del af harddisken, og derefter indlæse Windows-versionen af ​​QuickBooks der.


relaterede artikler