Sådan Test billede Codec Bibliotek

June 2

Sådan Test billede Codec Bibliotek


Alle medier på en computer system kræver en form for et codec. Hver codec er designet til at vise eller afspille en bestemt fil-format. Dette gælder for billeder, musik og film. Mest sandsynligt din computer har et stort bibliotek af codec-filer til billeder, så du kan se næsten enhver format på din computer. For at teste dette skal du prøve at åbne forskellige billedformater på computerskærmen.

Instruktioner

1 Kontroller billedformatet af en fil ved at højreklikke på billedfilen og vælge "Egenskaber" fra rullemenuen. Dette indlæser et nyt vindue, der viser alle de oplysninger om filen, herunder dens format.

2 Dobbeltklik på en billedfil, du vil se på din skærm. Hvis codec fil er tilgængelig på computeren billedet belastninger i systemet display programmet.

3 Gentag processen med alle andre billedformater, du har eller typisk bruger. Hvis filen belastninger over på skærmen, betyder det, du har codec gemt i billedet biblioteket. Hvis du modtager en fejlmeddelelse, betyder det, at codec er ikke tilgængelig.

4 Download codecs til billedfilerne, der ikke åbner. Når du tjekker egenskaberne for det billede, du er informeret om, hvilke programmer det fungerer med. Med dette i tankerne navigere til programmets producentens websted. I støtte feltet er der et afsnit "Download". I de downloads kan du finde codec muligheder. Download alle codecs til rådighed for programmet. Når du er på din computer systemet er i stand til at vise den ønskede billedfil.


relaterede artikler