Sådan Set To Print Områder Brug et Excel 2007 regneark

July 6

Sådan Set To Print Områder Brug et Excel 2007 regneark


Excel er et vidt udbredt regnearksprogram tilgængelig fra Microsoft Corporation. Excel 2007 afløst Excel 2003 og forud Excel 2010. Den er tilgængelig for computere, der kører både Microsoft Windows og Mac OS X-operativsystemer, hvilket gør det til det mest populære regneark software siden 1993. Excel evner er talrige; Men når flere print intervaller er valgt, programmet som standard at udskrive disse på separate sider. Hvis du vil udskrive flere intervaller på et ark, skal du udforske kreative muligheder.

Instruktioner

Printer Metode

1 Vælg dit første ønskede udskriftsområde ved at fremhæve cellerne i regnearket; for eksempel A1: H15.

2 Hold "Ctrl" nede, mens fremhæve det andet sæt af celler til print - f.eks N5: V15 - hvilket resulterer i to separate fremhævede områder.

3 Vælg "Sidelayout" fanen, klik på "Udskriv Area" og vælg "Indstil Print Area."

4 Tryk på "Ctrl + P", en genvej, der bringer op Print dialogboksen.

5 Kontroller output printer vises, er den korrekte printer og klik på knappen "Egenskaber".

6 Kig gennem dine forskellige faner og muligheder for en indstilling beder dig om at angive, hvor mange sider pr ark, du vil udskrive, og ændre det fra "en side pr ark" til "2 sider pr ark." Disse muligheder varierer fra printer baseret på fabrikat og model, og er muligvis ikke tilgængelige på din printer.

7 Klik på "OK" knappen for at lukke egenskaberne boksen og vende tilbage til dialogboksen Udskriv. Hvis din printer ikke har denne mulighed, bruger kameraet metoden.

Kamera Metode

8 Højreklik på fanen af ​​din aktuelle ark ( "Ark1" som standard) placeret nederst på siden, og vælg "Indsæt" fra pop-op-menuen. Klik på "Arbejdsark" og derefter klikke på "OK" for at indsætte en ny tom ark i dit dokument. Klik på Office-knappen i øverste venstre hjørne af Excel og vælg "Excel-indstillinger."

9 Vælg "Tilpas" i menuen til venstre og klik på drop-down menuen under "Vælg kommandoer fra" for at ændre valget fra "Popular Kommandoer" til "Alle Kommandoer." Rul gennem indstillingerne indtil du finder "Kamera" klik på det og vælg "Tilføj" for at føje den til quick-adgang bånd øverst på siden. Klik på "OK" for at gemme dine ændringer.

10 Retur til ark, hvor de data, du har brug for at udskrive er placeret. Vælg det første celleområde, der skal udskrives, og klik derefter på Kamera værktøj i hurtig adgang bånd øverst på siden. Skift til din tomme regneark og klik for at vælge, hvor du vil have det øverste venstre hjørne af billedet placeret. Den nye plade vil indeholde det valgte område som grafik.

TIPS

  • Ikke alle printere tilbyder mulighed for at udskrive flere sider med oplysninger på ét ark papir.
  • Når du bruger kameraet metode, billedet indsatte er ikke et statisk billede, men en dynamisk øjebliksbillede af området, hvilket betyder, at indholdet af den grafiske vil ændre sig, hvis du ændrer det oprindelige indhold.

relaterede artikler