Sådan installeres Microsoft SQL Server 2005 Developer Edition

October 21

Sådan installeres Microsoft SQL Server 2005 Developer Edition


SQL Server 2005 & # 039; s Developer Edition er en version af SQL Server nytte bruges til databaser. Den Developer Edition har et par ekstra værktøjer i det, som gør det nemmere at administrere dine databaser og deres tilknyttede oplysninger. Installation denne ansøgning er nødvendig for alle programmer på en server, der bruger SQL-databaser til at fungere.

Instruktioner

1 Indsæt din SQL Server 2005 installation disk, vente på setup vinduet skal vises. Klik på den type server, du bruger (x86, x64 eller Itanium-baseret) for at starte installationsprogrammet installationen.

2 Klik på "Installer Server-komponenter, værktøj, bøger online og prøver" og derefter klikke på "Jeg accepterer licensbetingelserne og betingelser" og klik på knappen "Næste".

3 Klik på knappen "Install", klik på "Næste", klik på "Næste" to gange og derefter skrive dit navn, navnet på dit firma og produktnøglen til SQL Server 2005.

4 Klik på knappen "Næste", vælg hvilke ekstra funktioner, du vil installere, skal du klikke på "Avanceret" for at få vist og vælge yderligere muligheder for at installere, klik på "Næste", vælg "Standard instans", og klik derefter på "Næste".

5 Vælg "Brug det indbyggede system konto," klik "Næste" klik "Mixed Mode," type i den adgangskode, du vil bruge til roden SQL Server-konto. Klik på "Næste", vælg hvilken type skrifttype, du vil bruge, og klik på "Næste".

6 Vælg, om du vil bruge fejlrapportering eller ej, klik på "Næste", klik på "Install", klik på "Næste", når installationen er fuldført, og derefter klikke på "" Finish "for at fuldføre opsætningen.


relaterede artikler