Sådan Fix Mss32.dll

May 30

Dynamic Link Library, eller DLL, filer indeholder stykker af programmeringssprog, der kan lånes og bruges af Windows eller tredjeparts software. I stedet for at inkludere den samme kode ansvarlig for den samme funktion, programmører gør software kompatibelt med en DLL. Nu en ansøgning kan låne den manglende kode fra en Windows DLL. Dette gøres for at reducere den samlede størrelse af en ansøgning tager på harddisken og optimere effektiviteten.

Mss32.dll for eksempel bruges af WinAmp og andre afspilning programmer audio medier. Hvis det er beskadiget eller mangler, kan du ikke være i stand til at bruge programmerne. Heldigvis kan du downloade og geninstallere dårlige DLL-fil gratis.

Instruktioner

1 Hent mss32.dll filen.

2 Højreklik på den gemte DLL-fil, og klik på "Kopier". Gå til "Start" menuen, klik på "Computer" dobbeltklikke på "C:" drev, skal du dobbeltklikke på "Windows" mappen og derefter på "System32" mappen. Højreklik et vilkårligt sted i en tom plads og klik på "Indsæt".

3 Gå til "Start" menuen, skriv "run" i "Start søgning" boksen og tryk på "Enter". Type Regsvr32 "C: \ Windows \ System32 \ mss32.dll" i søgefeltet og tryk på "Enter" for at registrere DLL. Klik på "Ja" i pop-up for at bekræfte registreringen.

4 Genstart computeren.

TIPS

  • Nogle downloadede filer kan komme i en arkiveret ZIP-format. Du har brug for enten WinZip eller WinRAR arkivering software til at dekomprimere filen først. Følg derefter instruktionerne starter med trin 3.

relaterede artikler