Sådan formateres værktøjslinjen i Word

October 24

Sådan formateres værktøjslinjen i Word


Værktøjslinjen i Microsoft Word indeholder en masse oplysninger og muligheder. Formålet med værktøjslinje er at spare dig besværet med at finde de samme indstillinger i menuerne øverst på skærmen. Hvis der er unødvendige elementer på værktøjslinjen, som du sjældent bruger, eller hvis du har problemer med at navigere rundt så mange forskellige knapper, kan du formatere værktøjslinjen for at spare tid og frustration. Formatering værktøjslinjen lader dig tilpasse Word passer til dine behov ved at placere de elementer, du bruger mest i værktøjslinjen.

Instruktioner

1 Klik på den dobbelte pil. Dette er placeret for enden af ​​værktøjslinjen. Afhængig af din indstilling, kan det også være en enkelt nedadgående pil. Når du bevæger musen over pilen, vil det have en pop-up, der siger "Toolbar-indstillinger."

2 Ændre antallet af rækker. Hvis du har brug alle de knapper på Word værktøjslinjen prøve at ændre antallet af rækker. Fra menuen Indstillinger for værktøjslinje, skal du vælge "Vis Knapper på to rækker." Det frigør plads på hver række, og kan hjælpe dig med at se ikonerne bedre. Gå tilbage til den samme menu og tryk på "Vis knapper på One Row" at vende tilbage til den normale formatering.

3 Vælg de knapper, som du bruger mest. Du kan se en beskrivelse af hver knap ved at sætte musen over det på på værktøjslinjen i Word. Hvis ikonet ikke synes nødvendigt for dig, fjerne det. Gå til menuen Toolbar-indstillinger. Vælg "Tilføj eller fjern knapper" og derefter "Standard". Markeringerne er indsat ved elementer, der er på værktøjslinjen. Tag markeringen fra nogen produkter, som du ikke ønsker, og kontrollere nogen ikoner, som du ønsker at være let tilgængelige. Fra menuen værktøjslinjen, klik på "Tilføj eller fjern knapper." Vælg "Formatering" valgmulighed. Her finder du ikoner som "fed" eller "kursiv"; du kan endda have den skrifttype vokse som du skriver.

4 Tilføj værktøjslinjer. Du kan have mere end én værktøjslinjen i Microsoft Word. Start ud på menuen Toolbar-indstillinger. Klik på "Tilføj eller fjern knapper" og derefter "Tilpas". Fanen Værktøjslinjer kan du vælge noget fra en standard værktøjslinje til 3-D-indstillinger. Brug ordet count værktøjslinjen til nemt at holde styr på, hvor længe dit dokument er.

5 Tilpas kommandoer. Fra menuen Tilpas, klik på "Kommandoer" fanen. Vælg ikoner, der vil hjælpe dig med at spare dit arbejde eller trække fra din værktøjslinje.

6 Ændre ikon størrelse. Hvis ikonerne på værktøjslinjen er svært for dig at læse, gå til menuen Tilpas og tryk på fanen "Indstillinger". Klik på "Store ikoner".