Sådan Hent en e-mail fra Outlook

August 25

Hvis du har konfigureret din Microsoft Outlook-software til at poppe op en lille påmindelse, når den modtager en e-mail, er det næste skridt til rent faktisk at hente og læse dette budskab. I de fleste tilfælde er det simpelthen en proces med at dobbeltklikke på e-mail. Men nogle gange har e-mail er blevet flyttet til en anden mappe. Dette udelukker ikke, at e-mail bliver hentet, det betyder bare, en lille smule på jagt for at finde og bringe det til skærmen.

Instruktioner

1 Åbn Outlook. Hvis postoversigt ikke automatisk den primære arbejdsområde, skal du klikke på linket "Mail" i nederste venstre af arbejdsområdet.

2 Dobbeltklik på en e-mail fra listen i de vigtigste del af arbejdsområdet for at hente den.

3 Dobbeltklik på en mappe i venstre rude side af arbejdsområdet for at åbne den mappe, som så viser en liste over alle de e-mails inden for denne mappe i den vigtigste arbejdsområde. Dobbeltklik på en e-mail på arbejdsområdet.

4 Klik en gang på linket "slettet post" i venstre rude side af arbejdsområdet. Hent en e-mail fra denne mappe ved at dobbeltklikke på den e-mail i den anden rude på arbejdsområdet. Den e-mail popper op på skærmen.


relaterede artikler