Sådan Find Kobber & Guld i Elektronik

June 9

Sådan Find Kobber & Guld i Elektronik


Elektronik har mange ædle metalkomponenter, der giver ledning til printkort. Visse typer af elektronik foretrækkes til kobber og guld genbrug, såsom processorer, mobiltelefoner og generelle kredsløb. Professionelle genvindingsvirksomheder ofte opbygge lagre flere tons elektronik, før du sender deres mindre komponenter til genbrug virksomheder. Dette skyldes den lille mængde guld eller kobber rådighed i processorer og kredsløb. Finde guld og kobber i produkter er en arbejdskrævende proces, men genbrug elektronik er en god måde at balancere miljøansvar med at gøre et par dollars på siden.

Instruktioner

1 Saml elektronikskrot. Nogle virksomheder bruger større skibscontainere, mens mindre operationer gå til brugte butikker, rode salg eller Overstock fra Small Business Administration.

2 Strip nogen eksterne ledninger på en computer med en kasse kutter at eksponere kobber. Før skiven væk fra kroppen som tråden som udsættes. Kobberet kan bringes ind i en lokal arkiv, der tager aluminiumsdåser.

3 Åbn kabinettet på elektronikken med passende skruetrækker. Find processoren og trim printkortet omkring processoren med stærke saks eller endda en hæk clipper.

4 Find en passende metal genvindingsvirksomheder. Priserne er variable og en liste over leverandører er tilgængelig på et websted kaldet MetalWorld.

5 Købe en elektronik mølle hvis sortering et stort volumen af ​​trykte kredsløb. Dette vil automatisk adskille metaller fra plast med magneter.

TIPS

  • Selv om ekstraheret korrekt, vil guldet ekstraheret være urent. Aktuel guld i elektronik er for det meste legeret.
  • Mængden af ​​ædle metaller i en mobiltelefon er værd at omkring en dollar, men det beløb, du er tilbøjelige til at modtage for produktet er betydeligt mindre.
  • Mange elektroniske komponenter har tungmetaller som cadmium og bly. Det anbefales ikke at udvinde guld og kobber uden professionelt udstyr i et godkendt center.

relaterede artikler