Hvordan kan man se hvor hurtig din computer er

September 21

Hvordan kan man se hvor hurtig din computer er


Du computer hastighed er bestemt af et par forskellige faktorer, men først og fremmest, når folk taler om computerens hastighed, er de generelt taler om, hvor hurtigt computeren behandler ansøgninger, og hvor meget det kan køre, før det bliver kørt ned og langsom. Det meste af dette afhænger af din processor hastighed, der måles i gigahertz eller (GHz). Jo højere gigahertz, jo hurtigere din computer er.

Instruktioner

1 Klik på knappen "Start" og derefter klikke på "Run".

2 Skriv "Dxdiag" i dialogboksen Kør, og tryk på "Enter".

3 Vent til DirectX diagnostisk værktøj til at poppe op og scanne din computer hardwarekonfiguration. Det kan tage et par minutter at scanne og vise alle din hardware.

4 Klik på "System" fanen i diagnostiske vindue og kigge efter den type processor vises ved siden af ​​ordet "Processor".

5 Notér hvor mange gigahertz din processor er. Den gigahertz vil blive vist som den sidste smule information om din processor. Det vil være et bestemt antal i slutningen af ​​din processor beskrivelse og "gigahertz" vil blive forkortet som "Ghz." Du ved nu, hvordan man kan fortælle, hvor hurtigt din computer er.


relaterede artikler