Hvordan at omformatere en Toshiba Satellite bærbar harddisk

November 2

Hvordan at omformatere en Toshiba Satellite bærbar harddisk


Når din Toshiba satellit laptop begynder at bevæge sig meget langsomt og pop-up annoncer konstant vises på skærmen, er det tid til at omformatere harddisken. Dette vil fjerne eventuelle problemer, du har, og er en meget enkel proces takket være dens inkluderet Windows recovery disk. Denne disk giver mulighed for en smertefri re-installation af Windows, som kun vil tage en time eller så at udføre. Dette bør betragtes som en sidste fortvivlet forsøg, efter at du har kørt anti-virus og anti-spyware-programmer. Omformatering din computer vil slette alle filer gemt på den.

Instruktioner

1 Tænd for computeren. Gem dine filer til en USB-flashdrev eller harddisk.

2 Åbn skuffen, skub gendannelsesdisk i det og luk skuffen. En Windows recovery skærm vil poppe op på skærmen.

3 Tryk på "ESC" på tastaturet for at omgå reparation mulighed. Denne indstilling er kun godt for fastsættelse filer, der er korrupte eller mangler, ikke fastsættelse virus- eller spyware-angrebne Toshiba laptops.

4 Vælg "C:" ". Enter" køre til omformatere din primære harddisk, og tryk på Computeren vil nu begynde omformatering, der kan tage over en time.

5 Følg vejledningen på skærmen installation menuerne, når harddisken er blevet omformateret. Det vil bede dig om at navngive din pc samt andre grundlæggende setup spørgsmål.

TIPS

  • Glem ikke at gemme videoen spil gemme filer inde i spillet program mappe.
  • Du bliver nødt til at geninstallere alle dine programmer.