Sådan Burn To AVCHDs til One DVD

October 29

Advanced Video Codec High Definition (AVCHD) er en kodning profil bruges af Sony og Panasonic HD-videokameraer. Enhver optagelser taget med AVCHD formatering gemmes som en MTS fil. Mac- og pc-brugere kan nemt brænde deres MTS filer til en dvd. Men mens Mac OS X er udstyret med en indfødt DVD-brænder funktionalitet, er der ingen disk-skrive ansøgninger inkluderet i Windows softwarepakker. Som et resultat, vil pc-brugere skal installere en tredjepartsprogram til at fuldføre denne opgave.

Instruktioner

Mac

1 Læg en tom DVD-R i DVD-rom-drevet. Disken vil blive vist på skrivebordet som en "Untitled DVD" ikonet.

2 Dobbeltklik på "Untitled DVD" ikonet, og disken vil åbne i "Finder". Træk MTS videoer på DVD i "Finder". Når filerne er helt kopieret over, vil de blive vist opført på disken.

3 Klik på "Burn" ikonet og en skive-skrivning dialogboks vises. Indtast en titel i afsnittet "Disc Name". Åbn "Burn Speed" pull-down menuen og vælg en brændende sats.

4 Klik på knappen "Burn" at skrive MTS videoer på DVD. DVD vil automatisk skubbe når brændingen er færdig.

PC

5 Download og installer DVD skrivning software. Ashampoo Burning Studio Free, Burn4Free DVD og gratis Easy CD DVD Burner er nogle eksempler på freeware der er kompatible med Windows.

6 Læg en tom DVD-R i DVD-rom-drevet.

7 Start DVD-skrivning software. Vælg kommandoen "Tilføj filer" og søg efter de MTS videoer i filvalgsvinduet. Vælg de elementer, og klik på "Åbn" for at importere dem ind i programmet.

8 Vælg kommandoen "Burn" at skrive MTS videoer på DVD. DVD vil automatisk skubbe når brændingen er færdig.