Sådan tekstbesked en telefon fra en hjemmecomputer

September 11

Sådan tekstbesked en telefon fra en hjemmecomputer


Tekstmeddelelser er en hurtig og nem måde at kommunikere med dine venner eller kolleger. Hvis du har brug for at sende en hurtig besked til en person, men ikke har adgang til din mobiltelefon, kan du stadig sende en besked fra enhver pc, der er tilsluttet internettet. I mange tilfælde behøver du at vide den cellulære bærer af den person, du vil sende meddelelsen til, som bærere ikke vil sende beskeder fra deres hjemmesider til forskellige luftfartsselskaber.

Instruktioner

1 Prøv Txt2day.com at sende en gratis sms til modtagere på et stort antal udbydere. Tekstbeskeder felter vises i en stor blå boks i midten af ​​hjemmesiden. Du skal bare indtaste telefonnummeret på den person, du ønsker at sende teksten til, vælge deres celle udbyder fra en liste og indtaste en SMS. Gennemfør en hurtig "menneskehed kontrol" ved at tilføje to tal sammen og tryk på "Send It!" at sende din sms. Du kan også tilføje en e-mailadresse, hvis du ønsker at give modtageren et sted at svare på din besked.

2 Naviger din browser til txtDrop.com for en enkel måde at sende SMS-beskeder. TxtDrop har kun tre felter, en for din e-mailadresse, en for modtagerens telefonnummer og en for din besked. Bare klik på "Send", når du er færdig for at sende SMS-beskeden.

3 Gå til Onlinetextmessage.com hvis du vil have et par mere klokker og fløjter, mens du sender en sms fra din pc. Onlinetextmessage har felter til modtagerens telefonnummer, din e-mailadresse og selve meddelelsen. Hjemmesiden har også felter til emnet sms og en liste over hurtige tekstbeskeder, som du kan vælge fra, hvis du ikke har lyst til at skrive alt ud.

4 Gå til modtagerens trådløse luftfartsselskabets hjemmeside, hvis du ikke føler komfortable bruger tredjeparts websteder. Nogle trådløse luftfartsselskaber, som Sprint og Verizon, har steder på deres hjemmesider, hvor du kan sende en af ​​deres brugere en tekstbesked. Verizon tekst tjeneste er placeret i afsnittet "underholdning" af deres vigtigste side. Sprints sms sektion kan findes i bunden af ​​deres vigtigste side under "Do Stuff" overskrift. Med Sprint, skal du oprette et brugernavn for at sende en sms.


relaterede artikler