Sådan eksporteres musik fra en iPod Touch til iTunes

September 10

Sådan eksporteres musik fra en iPod Touch til iTunes


Apples iPod Touch har bragt en helt ny dimension til MP3-afspillere, med Wi-Fi-forbindelse og et væld af programmer og spil. En ting, der ikke har ændret sig, men fra de dage i de ældre iPod-modeller er manglen på evnen til at flytte musik eller andre lydfiler fra iPod tilbage til dit iTunes-bibliotek. Heldigvis er der en række programmer til rådighed fra tredjeparts udviklere til at løse dette meget problem.

Instruktioner

1 Tilslut din iPod Touch til din computer med USB-kablet.

2 Åbn din webbrowser, og navigere til en af ​​iPod rippe software links i afsnittet "Referencer". Alle af dem kræver, at brugerne til at betale for at købe dem direkte, men de har alle også en form for en gratis prøveperiode.

3 Klik på knappen indikerer en "Free Download" af softwaren. Dette vil downloade en prøveversion af softwaren til din udpegede downloade mappe. Åbn den downloadede fil ved at dobbeltklikke på det i download-mappen og installere softwaren i henhold til programmets instruktionerne på skærmen.

4 Start din iPod ripping software. Din tilsluttet iPod Touch, sammen med dets indhold, vil blive anerkendt af programmet, og der vises i et program vindue ligner iTunes, med en kolonne i venstre side viser din enhed og dens lyd bibliotek vises i den vigtigste del af vinduet til højre.

5 Vælg de sange, du gerne vil eksportere fra din iPod Touch i iTunes ved at klikke på dem. Du kan vælge alle sangene ved at skrive "Ctrl + A" ( "Command + A" på en Mac), eller vælg en sammenhængende gruppe af sange ved at klikke på den første, og derefter holde "Shift", mens du klikker på den sidste.

6 Klik på knappen angiver "Importer" eller "Transfer" af din valgte musik. I de fleste programmer, er denne knap placeret langs toppen eller bunden af ​​programvinduet. Hvert program sender de importerede sange til iTunes som standard. Vent til programmet til at angive, at overdragelse eller importen er færdig, og åbn iTunes. Den musik, du har valgt, vil være i den vigtigste "Library", som du kan få adgang ved at klikke på "Library" i venstre kolonne.

TIPS

  • Giv et par af de programmer, en prøve med deres prøveperioder før begår købe en af ​​dem. Afhængigt af hvor mange sange, du forsøger at eksportere fra iPod Touch til iTunes, kan du ikke engang brug for mere end de prøveperiode tilbud.

relaterede artikler