Sådan Monitor Network Latency

March 7

Sådan Monitor Network Latency


Latency er forsinkelsen høres i en telefonsamtale. Det er forårsaget af langsom overførsel af oplysninger i et net. Jo langsommere transmission, jo større latens. Den måles i millisekunder (ms). VoIP (Voice over Internet Protocol) er særligt sårbare over for ventetid. kan træffes foranstaltninger til at øge hastigheden på levering inden den modtagende enhed, men hvis trafikken går langsomt over netværket mellem modtagere, vil problemet ikke forbedre. Heldigvis overvågning latens over netværket er ikke et dyrt eller tidskrævende opgave.

Instruktioner

1 Find ud af IP-adressen på den gateway dine VoIP service provider ruter dine opkald via. Du kan finde ud af dette ved at kontrollere FAQ på udbyderens hjemmeside, eller ringe til Help Desk.

2 Åbn en kommando vindue i Windows. Fra menuen "Start", gå til "Tilbehør", vælg "Kør" og skriv "cmd" (uden anførselstegn) i den boks, der åbnes. Dette vil åbne en Command vindue, der viser operativsystemet prompt.

3 Udsted kommandoen "ping <Gateway> -n 100" (uden anførselstegn eller vinkelparenteser) hvor <Gateway> er IP-adressen på din VoIP-udbyders server.

4 Vent ping har udsendt 100 pakker. Se resultaterne af hver transmission vises i vinduet Kommando. En datapakke er sendt ud med det ene formål at straks tilbage. Ved modtagelsen af ​​tilbagevendende pakke, ping viser sin rundtur tid. Når alle 100 pakker er vendt tilbage, ping vises en oversigt ydeevne.

5 Kig på ping resultater for at finde "Omtrentlige returflyvning gange i millisekunder". Der vil være en Minimum, Maksimum og Average. Den International Telecommunications Union anbefaler, at hele rejsen af ​​pakken til den modtagende computer bør ikke tage længere end 150 ms. Det er kun muligt at overvåge latency til gateway. De viste vil være for den returflyvning tal, så estimerer rejsen varighed envejs ved at dividere det maksimale antal af to.

6 Gentag ping-testen på forskellige tidspunkter af dagen for at kontrollere for variationer i tjenesten, når flere mennesker sandsynligvis vil være ved hjælp af den samme netværk.