Forskelle mellem høj kvalitet & Press Kvalitet udskrivning i Adobe Acrobat

March 1

Forskelle mellem høj kvalitet & Press Kvalitet udskrivning i Adobe Acrobat


Adobe Acrobat tilbyder en række forudindstillinger, som en bruger kan vælge, når du opretter en PDF-fil. Disse forudindstillinger er designet til at give de bedste resultater for anvendelsen af ​​en PDF, der det trykt på en desktop printer, vises elektronisk eller sendes til en kommerciel printer. Hver preset balancerer kvaliteten af ​​filen output med, hvordan det kommer til at være i sidste ende ses. Du kan vælge disse presets ved eksport af en fil som en PDF ud af dokument design programmer.

Kvalitet-udskrivning

Brug indstillingen "High Quality Print", når du opretter en PDF optimerer dokumentet for kvalitet output på stationære printere og korrektur enheder. Denne indstilling nedsampler gråtoner og farvebilleder til 300 pixels per tomme for nogen billeder, der er ved en højere opløsning. For monokrome billeder, indstillingen nedsampler til 1200 PPI. Denne indstilling ændrer ikke RGB farvebilleder til CMYK. Det flader gennemsigtighed i illustrationen for at reducere filstørrelsen og integrerer undersæt af alle skrifttyper, der anvendes. Denne indstilling er velegnet til filer forelagt quick-trykkerier.

Tryk-Quality Printing

Den "Press Quality" preset skaber filer til høj kvalitet kommercielle presser. Disse udgange kan bruges til digital udskrivning eller til at skabe farveseparationer at sende til en fotosætter eller platesetter. Denne indstilling nedsampler billeder til samme opløsning som print indstillingen høj kvalitet, men omfatter alle de oplysninger i filen brug for en kommerciel printer til at producere en præcis print. Det konverterer farver til CMYK og bevarer gennemsigtighed, og ligesom udskriftsindstilling høj kvalitet, er det integrerer undersæt af alle skrifttyper. Denne indstilling giver den højeste kvalitet af filen reproduktion og resulterer i en stor filstørrelse. Men du kan ikke gå ud fra det er den indstilling en kommerciel printer ønsker for indsendte PDF-filer. Printere kræver ofte en mere specifik preset.

Andre Kommercielle Press Presets

En kommerciel printer kan angive PDF-filer indsendes som PDF / X-1a eller en PDF / X-4-kompatible filer, som giver specifikke oplysninger om, hvordan dokumentet skal udskrives. Begge disse indstillinger, der er farve til at fremstå som CMYK eller som spot farve, hvor farven er blandet i en specialitet blæk og placeres på et enkelt tryk plade i stedet at placere procentdele af cyan, magenta, gul og sort blæk på fire plader til at reproducere den ønskede farve på en side. Disse indstillinger bruger International Color Consortium farveindstillinger og samme farvestyring, så farverne en designer sætter i et design præcist matcher farven output på pressen.

Brugerdefinerede indstillinger

En printer kan give offentliggørelse designere en ".joboptions" fil med indstillinger tilpasset sin drift. Den brugerdefinerede indstilling kan specificere billedopløsninger, der er højere eller lavere end i standard presets for at skabe det bedste billede på pressen og papir, der bruges i jobbet. Placering af .joboptions fil i "Indstillinger" mappen Acrobat kan du vælge printerens indstillinger, når du eksporterer dit dokument som en PDF til udskrivning. Check med din printer, før du sender en udfyldt PDF-fil.


relaterede artikler