Sådan Put Your Prioritet kode i Netflix

September 30

Netflix er en Internet-abonnement service for film og tv. Netflix tilbyder potentielle kunder et prioriteret kode, som kan bruges til en gratis en måned prøveabonnement til sin tjeneste. For 30 dage efter indtastning af koden, vil du være i stand til at se et ubegrænset antal af tilgængelige film og tv-programmer på din computer, fjernsyn eller Netflix-aktiveret enhed gratis. En prioritet kode typisk givet til dig, når du modtager et tilbud med posten, eller når en ven henviser dig til Netflix. Forstå hvordan du indtaster din prioritet kode vil tillade dig at begynde at nyde din gratis abonnement.

Instruktioner

1 Indtast Netflix.com/tellafriend i din browser.

2 Indtast prioritet kode findes i din invitation email eller mailing i "Priority Code" tekstfeltet på websiden.

3 Indtast de nødvendige oplysninger og klikke på "Fortsæt". Følg vejledningen på skærmen for at indtaste din postadresse og kreditkortoplysninger og derefter accepterer vilkårene for tjenesten. Din gratis prøveperiode er nu aktiveret.

TIPS

  • Netflix kræver, at du indsende kreditkortoplysninger, når du registrerer indtastning prioritet kode, så din tjeneste ikke afbrydes, når den gratis prøveperiode udløber. Det månedlige gebyr er afhængig af den plan, du vælger.
  • Hvis du ønsker at annullere din Netflix-konto, så gør det før den gratis prøveperiode er op så du ikke få opkrævet. Log ind på Netflix, skal du klikke på linket "Din konto" og følge vejledningen på skærmen for at afslutte din tjeneste.
  • Hvis din prioritet kode er fundet i en e-mail, kopiere og indsætte koden i "Tip en ven" for at sikre, at det er indtastet korrekt. Koden er små bogstaver.

relaterede artikler