Sådan vært en Giveaway på Facebook

January 16

Sådan vært en Giveaway på Facebook


En online giveaway er en effektiv måde at markedsføre dig selv, en gruppe eller virksomhed på Facebook, og dens fordele er ikke kun måles ved den person, der i sidste ende vinder prisen. Sure, en giveaway belønninger loyale tilhængere, men det fremmer også nye - der besøger for konkurrencen og holde sig til indholdet - samt opbygge relationer mellem dig og andre virksomheder, producenter og kunder. Når du vælger at være vært for det på Facebook, men det er vigtigt at forstå den sociale netværk retningslinjer forfremmelse.

Er det lovligt?

Før du begynder, skal du kontrollere, at din giveaway er enten et lotteri eller en konkurrence, og kan ikke betragtes som et lotteri. Lotterier er stærkt reguleret, både af Facebook samt ved føderale lovgivning, og består af tre elementer: en præmie, en chance for at vinde det og betaling - ligesom en post gebyr eller krævede produkt køb - for den chance. En konkurrence fjerner det andet element af tilfældighed, da vinderen skal opfylde en målsætning - at skrive det bedste essay, for eksempel. En konkurrencer eliminerer det tredje element, da vinderen ikke behøver foretage nogen betaling for at vinde.

Lad os få denne Party Started!

Facebook kræver, at din giveaway være vært gennem et tredjepartsprogram - som i det væsentlige betyder poster indsamles og en vinder i sidste ende valgt og kontaktet off-Facebook. Anbefalede apps omfatter OfferPop, Woobox og WishPond, som alle tilbyder en række skabeloner, troldmænd og andre specielle funktioner. Du kan for eksempel kræve en "som" før en fan kan komme ind i giveaway, anmode brugerdefinerede oplysninger - ligesom den enkeltes hobby eller en mening om et produkt - og derefter sende en automatiseret e-mail som en opfølgning. Den app vil automatisk køre giveaway i et nyt faneblad på din Facebook-side.

Deling er navnet på spillet

Når giveaway er indarbejdet i din Facebook-side, forbruge en vis indsats for at fremme giveaway og kørsel trafik til dit tilmeldingsformular. Spred ordet på din Facebook-side, for eksempel, og invitere venner til at "dele" stillingen med deres venner. Send en påmindelse hver par dage og tilføje en ny foto fra tid til anden for at skabe og styrke buzz. For yderligere eksponering, kan du også tilføje din giveaway til en gratis, online contest bibliotek - ligesom Giveaway Scoop, Konkurrencer Advantage eller I Love Giveaways - og offentliggøre konkurrencen off-Facebook så godt.

Regler, regler ... og flere regler

Vær meget klar i din giveaway regler, så der er ikke plads til argumenter, når giveaway er blevet tildelt. For eksempel, hvis du ønsker at kræve, at deltagerne sende et link til en YouTube-video af sig selv klædt som en kylling og synge en børnesang, stave det ud i konkurrencen retningslinjer. Vær klar over begrænsninger - fastslå, at giveaway er begrænset til registranter 18 og over, for eksempel, eller kræve, at deltagere være bosiddende i USA - og være klar og rimelig over fristen, så fans har tid til at fuldføre, hvad der kræves.