Sådan Søg efter slettede filer på en computer

August 19

Sådan Søg efter slettede filer på en computer


Undertiden verden bare synes at fungere mærkeligt. Øjeblikke efter at du smider noget du ikke har brugt i år, du har brug for det! Dette kan også gælde for computerfiler. For eksempel, så snart du endelig slette projektfil, din chef kræver og beder om en kopi. Heldigvis kan du ofte hente slettede filer på en pc ved at følge nogle få enkle trin.

Instruktioner

1 Gå til din computers skrivebord. Skrivebordet kan tilgås ved at lukke alle åbne vinduer. Du kan også have en "Vis skrivebord" ikonet på proceslinjen (nederst på skærmen), som vil tage dig direkte der.

2 Dobbeltklik på "Papirkurv" ikonet, der ligner en skraldespand. Dette vil åbne en mappe af filer der er blevet slettet, men endnu ikke fjernes permanent fra din computer system.

3 Find din fil. Den "papirkurv" viser filer i den rækkefølge de blev slettet, med de senest slettede elementer i toppen. Søg øverst på listen, hvis du leder efter en nyligt slettede fil.

Klik på "Name" for at sortere filer ved navn, hvis du foretrækker at søge gennem filerne alfabetisk.

4 Højreklik på den fil, du ønsker, og vælg derefter indstillingen "Gendan". Du kan også bruge "Gendan dette element" funktionen øverst biblioteket. Uanset hvad, vil genoprette filen placere den i den originale mappe, hvorfra den blev slettet. Det vil være fuldt klar til brug på det tidspunkt.

TIPS

  • I Windows 7, har du stadig en papirkurven, og det vil ikke blive vist på det samme sted det gør i Windows XP og Vista. Du kan finde det på din "Dock," øverst på skrivebordet skærmen.
  • Filer slettet fra papirkurven er væk for altid, og vil ikke dukke op når du søger efter dem. Vær sikker på at du vil aldrig brug for en fil, før du slette den permanent.

relaterede artikler