Laptop til HDMI lydproblemer

December 17

Laptop til HDMI lydproblemer


På grund af deres kompakte karakter, kan bærbare computere umuligt have alle de muligheder, der desktops har. Med plads til en præmie, kan fabrikanterne kun indeholde de nødvendige komponenter og stik til de grundlæggende applikationer til den bærbare påtænkte anvendelse. Bare fordi en bærbar computer har en HDMI-forbindelse port betyder ikke, det er udstyret eller oprettet for at støtte alle HDMI funktioner. En fælles laptop HDMI spørgsmål spørger, hvorfor der ikke er lyd-forbindelse.

HDMI

En HDMI-tilslutning bruger en 19-bens port, som bærer digital high-definition video og op til otte lydkanaler over en enkelt kabel for forbindelser i et hjemmeunderholdningssystem. Men da HDMI udvikling i 2002, har opgraderinger og ekstra funktioner gjort det attraktivt for flere brugere. Fra version 1.4 af 2009, HDMI indeholder en Ethernet-kanal til at forbinde enhver HDMI komponent i et home entertainment system til internettet for støtte. En HDMI-port på en bærbar computer kunne oprettes for kun en sådan forbindelse.

Grafikkort understøtter ikke lyd

En HDMI-port på en computer kan sættes op som en ekstra udgang til en ekstra skærm. Da bærbare skærme er begrænset i størrelse, ville mange grafikprogrammer blive øget væsentligt ved brug af en større skærm. Videoen kort i dette tilfælde kan støtte kunstfærdige videofunktioner, men ikke har en mulighed for lyd. En DVD-afspiller installeret i denne laptop kan arbejde godt for at installere programmer eller afspille film på skærmen med lyd på de interne højttalere. Men forbinder den bærbare computer til et HDTV med et HDMI-kabel vil ikke afspille lyd fra DVD.

Ikke kompatibel lydkort

En audio-kort i en bærbar computer kan støtte lyd for de interne højttalere, og sende et udgangssignal til eksterne højttalere eller hovedtelefoner. Men da lydkortet ikke understøtter digital lyd, er der ingen måde at føre dem til HDMI-porten. HDMI-porten kan sende videoen til en projektionsskærm med uddannelse eller salg præsentationer, men i disse situationer, den person gør præsentationen taler og behøver ikke lyd. Igen vil den dvd-afspiller i denne bærbar ikke sende lyd til HDMI-porten.

Programmering

Hvis en bærbar computer har en video og lydkort kompatibelt med HDMI, det stadig kan ikke sættes op til at sende lyd. Det kan have været tidligere oprettet til grafik eller kun en præsentation til en projektionsskærm. Fordi der er sådan et bredt udvalg af video og audio-kort, og sådan en bred vifte af programmering muligheder, oprettelse af en bærbar computer til at dirigere lyden på HDMI-porten kan have kun et lille skridt udeladt, der holder lyden slukket. Kontroller først lyd og grafikkort HDMI kompatibilitet, og derefter kontrollere alle opsætningsmuligheder.