Hvordan at vælge den bedste headset til Skype

January 28

Når du har downloadet Skype, som giver dig mulighed for at tale med andre Skype-brugere i USA og Canada gratis, skal du få en god kvalitet headset. Ved hjælp af en mikrofon og separate hovedtelefoner vil ikke give dig meget god lydkvalitet, så det er bedst at investere i et headset. Der er mange forskellige typer af headsets at vælge imellem. Her er hvordan man vælger den bedste headset til Skype:

Instruktioner

1 Gå online eller til din lokale forhandler og gøre din forskning og sammenligning shopping. Find ud af, hvilke typer af edb-headsets er tilgængelige og forskning deres funktioner, og hvor meget de koster.

2 Bestem et budget. Hvor meget er du villig til at bruge på et nyt headset? De er typisk ikke dyrt: Du kan bruge mindre end $ 20 eller op til 80 $.

3 Prøv på et headset, hvis muligt, før du køber. Billigere headsets har ofte lidt polstring på øretelefonerne, så de kan være mindre komfortabel end dyrere indstillinger.

4 Overveje shopping på Skype Shop (view link i Resources nedenfor), hvor du vil finde Skype-certificerede headset-de mest anbefalede headsets, der fungerer godt med Skype-softwaren.

TIPS

  • Husk, at de fleste headsets bør fungere ganske godt med Skype. Må ikke føler sig presset til at "opgradering", eller købe den nyeste, pæneste headset, hvis du ikke har råd til det eller virkelig tror ikke du har brug for det. Men hvis du har ekstra penge og nyde ekstra eller avancerede funktioner eller mere komfort, gå til den.
  • Sørg for at du køber en computer headset, ikke en telefon headset. En computer headset vil have to højttalere til dine ører, en lille fleksibel mikrofon til din mund og to stik (eller ledninger) til stikket i din computer-en til højttalerne og et til mikrofonen.