Sådan finder Chat Meddelelser i Cache

January 24

Sådan finder Chat Meddelelser i Cache


Når du chatter online ved hjælp af en Instant Messenger, bliver dine chat-beskeder nogle gange gemt i en midlertidig cache for din senere gennemlæsning. Placeringen af ​​denne cache adskiller hver chatter program. Husk, vil du kun være i stand til at finde en cache, hvis på et tidspunkt i fortiden chat logning blev aktiveret for chat-program. Også, skal du være logget ind som bruger for at kunne se brugerens chat historie.

Instruktioner

1 Hvis du bruger AOL Instant Messenger, skal du logge ind med din skærm og din adgangskode, skal du klikke på en af ​​dine Buddies og gå til "People> Vis IM Log ..." for at åbne op for gemte besked cache med den kammerat.

2 Hvis du bruger iChat, navigere til "iChats" mappe i "/ Brugere / <dit brugernavn> / Dokumenter / iChats" og dobbeltklik på den mappe, der svarer til datoen for den chat du gerne vil finde. Dobbeltklik på filen, der har navnet på den person, du chattede med at åbne en iChat vindue, der indeholder dit Chat historie med den pågældende person.

3 Hvis du bruger Gchat, logge ind på din Gmail-konto og klik på "Mere" i venstre side værktøjslinjen og klik på "Chats". Dette vil åbne hele din chat historie i det primære Gmail-vindue.


relaterede artikler