Sådan Transfer Gemte E-mail fra en konto til en anden

February 21

Mange populære e-mail-programmer vil give dig mulighed for at overføre gemte e-mails fra en konto til en anden. Dette er nyttigt, hvis du har besluttet at bruge en anden e-mail-program, eller hvis du ønsker at organisere dine e-mails mere effektivt.

Instruktioner

1 Åbne modtagerlisten programmet - den der skal modtage de gemte beskeder.

2 Søg efter en funktion, der vil tillade dig at bringe i meddelelser fra et andet program eller konto. Dette kunne kaldes Import Beskeder, Bring i meddelelser, eller noget lignende.

3 Når du har fundet den rigtige funktion, så tjek for en måde at bringe i meddelelser. Programmer som Outlook Express vil finde andre programmer, der er installeret på computeren, og vil give dig mulighed for at importere de beskeder fra disse programmer.

4 Følg software anvisninger for at importere de gemte e-mails.

TIPS

  • Hvis programmet tillader det, kan du også være i stand til at bruge en meddelelse Export funktion. Åbn den software, der indeholder de meddelelser, du vil overføre. Find en funktion kaldet Transfer, sende beskeder eller Eksporter Meddelelser. Vælg det program, du ønsker at sende beskeder til, og følg derefter instruktionerne.
  • Hvis din e-mail-program ikke har nogen eksport eller import funktioner, kan du gemme dine beskeder som tekstfiler eller sende dem til dig selv. Men disse muligheder er tidskrævende.
  • Hvis du har rigtig mange beskeder, er det en god ide at slette unødvendige dem og organisere de andre forud for indførsel eller udførsel dem.

relaterede artikler