Mac Basic Skills lektion for studerende

December 16

Mac Basic Skills lektion for studerende


At lære at bruge en Apple Macintosh computer behøver ikke at være svært, selv hvis du er vant til en Windows-maskine, eller har lidt forudgående computer viden. Selv om der er grundlæggende forskelle i både design og funktion mellem Mac og PC, kan de samme typer opgaver udføres på begge platform gennem forskellige metoder.

Start Up og interface

For at tænde din Mac, hold knappen markeret med en cirkel med en streg i toppen og ned.

Ved første brug, bruge Indstillingsassistent til at konfigurere din Mac. Assistenten kan hjælpe dig med at overføre gamle filer fra en ældre Mac, herunder musik, billeder og andre dokumenter.

Klik på "Apple" -menuen og vælg "Software Update" for at opdatere din Apple-medfølgende software. Du kan indstille dette til at ske automatisk.

Det er muligt at tilpasse dit skrivebord ved hjælp af kommandoen "Systems Preferences" i menuen "Apple", så du kan vælge, hvilke mapper og programmer vises på skrivebordet.

Mus og tastatur

Aktuelle Mac desktop-modeller, såsom iMac, kommer med et trådløst tastatur og Magic Mouse, og alle nuværende Mac'er kan bruges med en fjernbetjening, der kan styre audiovisuelle programmer. Find magt knapperne på siden af ​​det trådløse tastatur og bunden af ​​musen. Hvis du foretrækker en USB-mus eller tastatur, disse forbindelse til en USB-port på bagsiden af ​​Mac.

Mac Tastaturet har taster til at ændre volumen og skærmens lysstyrke, og også kontrollere medierne. Den batteridrevne Apple Magic Mouse giver mulighed for multi-touch gestus, 360-graders rulning og skærm zoom, som alle kan justeres efter ønske i menuen "System Preferences" findes i menuen "Apple".

Mac Funktioner og Software Applications

Aktuelle Mac modellerne har forbedrede HD-grafik og LED baggrundsbelyste skærme. De kommer præinstalleret med en suite af Mac-specifikke programmer. iTunes er standard musikafspiller, der synkroniserer direkte med en iPod eller iPhone til øjeblikkeligt opdatere din on-the-go musiksamling. Apple Mail er standard e-mail-program, og inkluderer opsætning bistand at konfigurere den til en eksisterende e-mail-konto, hvis du har en. Movie redigeringssoftware kommer i form af iMovie og Mac-computere har også en indbygget mikrofon, webcam, SD-kort slot, stereohøjttalere og infrarød modtager.

Der er en række havne for tilsluttet-in enheder, som ligger på bagsiden af ​​din Mac.

Andre programmer, såsom Microsoft Word, grafisk design og web-design software kan installeres på en Mac, men du skal købe Mac-specifikke versioner, så de er kompatible. Apple tilbyder flere af sine egne programmer til tekstbehandling, enkel grafisk design og web design, samt Keynote, der skaber præsentationer ligner dem skabt ved hjælp af Microsoft PowerPoint.

Browsing på internettet

Mac-operativsystemet indeholder et netværk Setup Assistant program til at gøre det muligt for dig nemt at oprette et kabel eller trådløs internetforbindelse. Find de appications i "Systemindstillinger" ansøgning under menuen "Netværk".

Standard internetbrowser inkluderet på Mac-computere er Apples Safari, men sådanne alternativer som Firefox og Google Chrome har også Mac-versioner. Når online, kan du oprette e-mail, "bogmærke" sider og vælg en standard hjemmeside efter eget valg. The Magic Mouse er et særlig nyttigt redskab, når du surfer på internettet, så du kan zoome ind og ud af websider og til dynamisk rulning.