Sådan oprettes en farverig Mist Baggrund i Adobe Photoshop

December 11

Hvis du søger at skabe en baggrund i Adobe Photoshop, overveje at oprette en farverig tåge baggrund ved hjælp af nedenstående trin. Trinene vil lede dig gennem hvordan man skaber grundlaget for en smuk og brugerdefineret baggrund, som du kan bruge til din næste Photoshop projekt.

Instruktioner

1 Start Adobe Photoshop, og oprette en ny lærred, der har en hvid baggrund. Det kan være enhver størrelse, du ønsker, men bør være temmelig store, fordi det er en baggrund.

2 Vælg "Paint" spand værktøj fra Photoshop værktøjskassen, klik på forgrundsfarven til at vælge en farve efter eget valg, og klik på lærredet for at fylde den med farve.

3 Vælg "Brush" værktøj fra Photoshop værktøjskassen, klik på forgrundsfarven at vælge en farve og gør penselstrøg i varierende længder på dit lærred. En farve, der er en god kontrast til lærredet farve er et godt valg.

4 Brug mindst to andre farver for at tilføje penselstrøg til lærredet. Du kan bruge "Brush" værktøjslinjen øverst i vinduet Photoshop til at ændre penselstrøg størrelse, og opacitet.

5 Vælg "Filter" i menuen, peg på "Blur" og klik på "Motion Blur" for at åbne "Motion Blur" dialogboksen. Ændre vinklen på slør ved at indtaste en værdi i "Angle" tekstfeltet. Brug Afstand Skyder til at variere afstanden til motion blur. Når du er tilfreds med resultatet af baggrunden, klik på "OK" knappen for at anvende den motion blur.

6 Klik på "Filter" i menuen, peg på "Artistic" og klik på "svamp" for at åbne "svamp" dialogboksen. Juster pensel størrelse, definition og glathed af svampen filtrere på ved at flytte skyderne i højre side af dialogboksen. Tryk på knappen "OK", når du er tilfreds med resultatet og klar til at bruge din farverige tåge baggrund.

TIPS

  • Du kan gå tilbage og anvende yderligere motion sløring og svamp filtrene til at få en endnu anderledes udseende til din farverige tåge baggrund.

relaterede artikler