Sådan Send WAV filer gennem Comcast Mail

March 28

Sådan Send WAV filer gennem Comcast Mail


A ".wav" fil er en form for ukomprimeret lydfil. "WAV" står for bølgeform lydformat. Det er den standard Microsoft filformat, der bruges til at gemme lyd på pc'er. Sende en .wav-fil via Comcast mail er ikke anderledes end at sende en anden type fil via e-mail. Den .wav-fil skal vedhæftes e-mail, du sender. Comcast begrænser den samlede filstørrelse en individuel e-mail kan bære, så du kan ikke sende en egregiously stor .wav-fil gennem Comcast mail.

Instruktioner

1 Log ind Xfinity Connect.

2 Gå til fanen "E-mail". Klik på "Ny". Vælg "Ny meddelelse."

3 Indtast e-mail-adresse, hvor du gerne vil .wav fil, der skal sendes i feltet "Til". Sammensæt en besked i feltet "Message", hvis du gerne vil sende en note sammen med .wav fil til e-mail-modtager.

4 Klik på ikonet sikkerhedsnål. Den "Open" dialog vises. Klik på "Søg i" drop-down menuen og gå til hvor wav-fil, du vil sende, er gemt. Klik på .wav fil for at vælge den. Klik på "Åbn" for at vedhæfte filen til e-mailen.

5 Gentag den vedhæftede fil proces at vedhæfte yderligere .wav-filer til e-mailen.

6 Klik på "Send".

TIPS

  • Comcast anbefaler, at du ikke forsøger at sende en e-mail vedhæftet fil større end 10 megabyte (MB). Den samlede størrelse af din e-mail (dette inkluderer tekst, overskrifter og vedhæftede filer) ikke kan overstige 15 MB.

relaterede artikler