Vejledninger til kontaktgrupper i Skype

April 6

Vejledninger til kontaktgrupper i Skype


Din Skype-konto giver dig mulighed for at tilføje kontaktoplysninger for alle, du forventer at kontakte jævnligt, uanset om personen er en Skype medlem. Hvis du har tilføjet en masse kontakter til din Skype-konto, kan du organisere dem i grupper. Skype kontaktgrupper give dig adgang til dine kontakter lettere på et øjeblik. Du kan også bruge dine kontaktgrupper til at foretage gruppeopkald, gruppe chats og endda gruppe videochat, afhængigt af de typer af konti opkald i din gruppe har.

Instruktioner

1 Start Skype på computeren, og log ind med dit brugernavn og password.

2 Klik på fanen "Kontakter" på tværs af toppen af ​​Skype-klienten. En undermenu vises under "Kontakter".

3 Klik på "Opret ny gruppe" i drop-down menuen under "Kontakter". Et nyt dialogvindue åbnes til din nye gruppe.

4 Træk gruppevinduet siden af ​​din liste over kontakter i din Skype-klient.

5 Klik på en kontakt i din Skype-klient, så hold museknappen nede og trække den til den øverste boks i din gruppe vindue. Slip museknappen for at "droppe" kontakten i din gruppe.

6 Tilføj mange kontakter på én gang ved at klikke på knappen "Tilføj People" i din gruppe vindue. Fremhæv alle de kontakter, du vil tilføje, ved at klikke på deres navne, mens du holder CTRL nede, klik derefter på knappen "Vælg". Hvis din kontaktperson ikke allerede er i din kontaktliste, skal du skrive kontaktpersonens telefonnummer i "Enter nogen telefonnummer" feltet og tryk på "Enter". Klik på knappen "Tilføj" under formular til at tilføje alle dine kontakter samtidigt til gruppen.

7 Ring alle dine kontakter i gruppen for et gruppeopkald ved at klikke på "Video Call" (for video-chat) eller "Call Group."

8 Besked alle kontakter i din gruppe ved at skrive en besked i gruppen vinduet og trykke på "Enter". Dette åbner en gruppe chat for alle kontakter, der indgår i gruppen.

TIPS

  • For en gruppe videochat skal fungere, skal mindst én person i gruppen har en Skype Premium-konto, hvis det er en personlig konto, eller, hvis det er en firmakonto, et abonnement, der omfatter gruppe videoopkald.