Hvordan man laver en projektor med en LCD-skærm

August 26

Hvordan man laver en projektor med en LCD-skærm


Ser en film eller spille videospil på en projektor i stedet for en computerskærm eller tv kan være stor, men moderne projektorer kan være meget dyrt. Et alternativ til at købe en projektor er at konstruere en ud af en gammel LCD computer skærm og en gammel overheadprojektor. Det tager kun et par skridt og nogle grundlæggende husholdning værktøjer til at tilpasse skærmen og gå fra at se film på en almindelig computerskærm til at nyde en autentisk storskærm projektion.

Instruktioner

1 Afbryd LCD-monitoren og overhead projektor ud af stikkontakten. Også afbryde skærmen fra computeren.

2 Skil LCD-skærmen med skruetrækkeren. De fleste skærme har deres plast ydre beklædning fastgjort med cirka fire skruer på bagsiden.

3 Tag filteret og baggrundsbelysning fra LCD-skærmen. Disse er de flade paneler foran og bag den fine LCD skærmen selv. Baggrundslyset skal være adskilt fra kredsløbspladen før den kan kasseres. Der vil også være en printplade knyttet til LCD-skærmen med et kabel: Dette skal blive siddende til senere brug.

4 Konstruere en enkel, firkantet træramme, samme størrelse som den overheadprojektor glas panel. Rammen skal være i stand til at hvile på toppen af ​​overheadprojektor; dens formål er at hæve LCD-skærmen fri af overfladen af ​​projektoren, for at undgå varmebeskadigelse.

5 Fastgør rammen i stilling på toppen af ​​projektoren panel, så centralt som muligt. Forsøge at hindre for meget af glaspanelet, da dette vil begrænse det område af skærmen, der er synligt, når projiceres.

6 Indstil LCD-skærm til toppen af ​​rammen, så centralt som muligt. Kontroller, at LCD-skærmen er orienteret korrekt, så at den bageste af skærmen vender mod projektoren panel.

7 Fix LCD kredsløb den til den side af overheadprojektor, sikrer ikke at dække eventuelle ventilationskanaler eller fans.

8 Tilslut computeren til LCD-skærmen, via stikket på printkortet. Tilslut strømkablerne på samme tid. Projektoren vil nu arbejde som en normal LCD-skærm, men vil nu blive projiceret på tværs af lokalet.