Sådan opdaterer en URL med Drupal

November 7

Sådan opdaterer en URL med Drupal


Drupal opretter automatisk webadresser for hver side eller post i et Drupal site. Du kan ikke opdatere disse webadresser, men du kan oprette URL "aliasser", der skal vises på sitet i stedet for automatisk oprettede dem. Du kan opdatere disse URL aliaser på et senere tidspunkt, hvis det er nødvendigt. For at oprette URL aliaser i Drupal, først aktivere fagpakke "Sti". Derefter opdatere webadressen på en side eller post i indstillingerne på siden eller post s "Rediger" side.

Instruktioner

1 Åbn din internetbrowser, og gå til dit Drupal site. Log ind på afsnittet administration.

2 Klik på "Administrer" i "Admin" menu i sidebjælken. I drop-down menuer, klik på "site Building" og derefter "Moduler".

3 Rul ned på listen af ​​moduler, indtil du finder modulet "Path" under overskriften "Core -. Valgfri" Aktiver modulet ved at markere afkrydsningsfeltet i "Aktiveret" kolonnen ved siden af ​​det, rulle til bunden af ​​siden og klikke på "Save Configuration".

4 Naviger til Drupal side eller post, hvis webadresse, du vil opdatere, og klik på linket "Rediger" nær titlen på den side eller post.

5 Rul ned på "Rediger" side, indtil du finder overskriften "URL Sti Indstillinger." Udvid denne menu ved at klikke på pilen til venstre for overskriften.

6 Skriv den relative URL sti, du ønsker at bruge til stillingen eller siden i tekstfeltet. For eksempel, for at skabe en relativ URL sti "http://yoursitedomain.com/about," type "om" i tekstfeltet. Tilføj ikke en skråstreg i slutningen.

7 Klik på knappen "Gem" nederst på "Rediger" side.


relaterede artikler