Sådan åbnes WPS filer på en Mac

October 27

Sådan åbnes WPS filer på en Mac


Microsoft Works, den billige tekstbehandlingsprogram til Windows-operativsystemet, producerer filer i .wps format. Mens .wps filer er meget almindelige, filer i dette format er en kilde til hovedpine for mange Mac-brugere, fordi den fælles Mac tekstbehandling, som Microsoft Word til Mac og Apple Pages, ikke kan åbne dem. Men der er flere muligheder til rådighed for Mac-brugere, der har brug for at få adgang .wps filer.

Instruktioner

1 Brug File Juicer til at udtrække tekst fra filen. File Juicer er et shareware program, der vil søge enhver filformat for oplysninger du angiver, og gemme oplysningerne som en ny fil. For at udtrække teksten fra .wps fil, du slippe det på File Juicer ansøgningen.

2 Konverter .wps filen til en .doc, .txt eller .pdf fil gratis online med Zamzar. Dette websted giver gratis konverteringer mellem en række formater, herunder .wps. Du er nødt til at tilmelde dig en konto, fordi Zamzar emails dig et link til download den konverterede fil efter du uploade filen til systemet.

3 Åbn filen på en Mac ved hjælp af den gratis open source suite af kontorprogrammer, NeoOffice. NeoOffice Writer kan åbne .wps filer til visning, redigering og udskrivning. Du kan også bruge NeoOffice Writer at gemme .wps filen i et andet format.


relaterede artikler