Hvorfor har Norton Phishing-filter Hold Deaktivering sig selv?

November 11

Norton phishing filter er en sikkerhedsfunktion i flere Symantec-produkter, herunder Norton Internet Security og Norton 360. Hvis værktøjet er invaliderende sig på en regelmæssig basis, er der flere mulige årsager.

modstridende Software

Det er muligt, at en anden sikkerhed program eller webbrowser på dit system har et phishing-filter af sine egne og som et resultat, deaktiverer andre værktøjer, der gør det samme job. Kontroller at se, hvilke andre programmer der kører, og tjek de funktioner indbygget i din standard webbrowser.

Malware infektion

Hvis en malware program har slået rod på din PC, kan det være at forsøge at deaktivere forskellige dele af din sikkerhedssoftware, herunder Norton phishing-filter. Kør en fuld scanning for malware ved hjælp af programmet efter eget valg (se Resources).

beskadiget Installation

Enhver Norton-filer, der er blevet beskadiget eller beskadigede kan forårsage uregelmæssig adfærd i softwaren. Sørg for at du har hentet og installeret de nyeste patches fra Symantec hjemmeside. Hvis det er nødvendigt, skal du afinstallere og geninstallere programmet.