Hvordan at spare streaming musik

June 11

"Streaming Music" er et begreb, der anvendes til at beskrive enhver musik, du lytter til på internettet, der ikke overføres til din computer. Dette omfatter sange på tjenester som Pandora eller Internet radiostationer. Situationen kan opstå, at du vil gemme streaming af musik til din computers harddisk. Hvis dette er tilfældet, er det vigtigt at vide, hvad dine muligheder er. Lagring streaming af musik til din computer er faktisk overraskende nemt, så længe du har det rigtige program.

Instruktioner

1 Hent Audacity (Se Referencer). Audacity er et gratis, open-source audio værktøj, der er i øjeblikket tilgængelig for alle operativsystemer. Mens der er en række programmer, der har evnen til at optage streaming musik, og du kan vælge at benytte en alternativ, for så vidt angår denne vejledning trin vil være specifikke for Audacity.

Når du har downloadet Audacity installationsfil, installere programmet.

2 Åbn Audacity. Ikoner for programmet vil være placeret på både dit skrivebord og i din Programmer menu som standard under programmets installation.

3 Åbn menuen Audacity Preferences. Vælg den fane, der læser Lyd I / O. Under notering for Optagelse Device, markere feltet ved siden af ​​notering for Stereo Mix. Dette vil fortælle Audacity, som du vil optage, hvad lyde spiller på computeren-inklusive streaming af musik.

4 Angiv indstillinger outputfilen. Disse indstillinger angiver til programmet, hvor du gerne vil have optaget lyd gemt, hvilken filtype, og hvad kvalitet.

5 Begynd at spille streaming af musik på computeren. Kilden er ligegyldigt, så længe det er streaming.

6 Tryk på knappen Optag i Audacity. Programmet vil begynde at optage alle lyde, der afspilles på din computer, herunder streaming af musik. På grund af dette, er det vigtigt at ikke røre din computer, så ingen generelle ordning lyde gøre det til din optagelse. Når du har indspillet nok musik til din smag, skal du trykke på knappen Stop. Den gemte streaming af musik vil så være tilgængelig i den mappe du har angivet i trin 4 i denne artikel.


relaterede artikler