Sådan tilslutte en ekstra bærbar til en Sprint Wireless Card

June 4

Sådan tilslutte en ekstra bærbar til en Sprint Wireless Card


Tilslutning af en ekstra laptop til en Sprint mobilt bredbånd trådløst kort kan du dele en enkelt mobil bredbåndsforbindelse mellem flere enheder. Internet Connection Sharing (ICS) funktionen tilgængelig i Microsoft Windows kan du bruge en bærbar computer som en vært, som sender et trådløst signal, der anvendes af de ekstra bærbare computere. Som sådan kan en enkelt USB eller PC Card Sprint trådløse kort bruges til at forbinde flere computere til internettet, selv om WiFi-hotspots og Ethernet-forbindelser er ikke tilgængelige.

Instruktioner

Aktiver Deling af Internetforbindelse (ICS)

1 Klik på "Start" knappen i nederste venstre hjørne af skærmen, og klik på "Control Panel" for at åbne den.

2 Klik på "Netværk og internet" og derefter åbne "Netværk og delingscenter." Klik på "Administrer netværksforbindelser" for at se alle netværksenheder er installeret på computeren, herunder Sprint trådløse aircard.

3 Find din Sprint trådløse mobile bredbåndsforbindelse, og højreklik på den. Klik derefter på "Egenskaber" i bunden af ​​dialogboksen, der vises. Dit Sprint trådløse kort er identificerbar, fordi netværkskort er angivet ved deres model nummer. For eksempel vil en Sierra Wireless 598U adapter identificeres som sådan i "Administrer netværksforbindelser" vinduet.

4 Klik på fanen "Deling" og marker afkrydsningsfeltet for "Tillad andre brugere på netværket at oprette forbindelse gennem denne computers internetforbindelse." Klik på "OK" for at fuldføre ICS opsætningen.

Opret en Ad hoc-netværk

5 Start Sprint SmartView og oprette forbindelse til det mobile netværk ved at klikke på knappen "Connect" i softwaren. Dette initialiserer internetforbindelse, der skal deles med andre bærbare computere.

6 Åbn "Start" menuen og klik på "Control Panel". Klik på "Netværks- og delingscenter" og vælg "Konfigurer en forbindelse eller et netværk."

7 Klik på "Konfigurer et trådløst ad hoc-netværk" i dialogboksen, når du bliver bedt om, og klik på "Næste".

8 Indtast et "Netværksnavn", som sætter det navn, dit trådløse netværk er henvist tilslutning af andre computere. Hvis du ønsker at sikre din ad hoc-forbindelse til at dele Sprint trådløs, skal du vælge "WPA" eller "WEP" kryptering og skriv en sikkerhedsnøgle.

9 Klik på "Gem dette netværk", hvis du vil have computeren til at bevare de ad hoc-netværksindstillinger til fremtidig brug. Dette er nyttigt, hvis du planlægger at dele din Sprint trådløse mobile internetforbindelse via WiFi med regelmæssighed. Klik på "Næste" og derefter "Luk" for at afslutte ad hoc-netværket setup.

Slut Yderligere Laptops til ad hoc-netværk

10 Højreklik på "Netværk" ikonet i systembakken i Windows på eventuelle yderligere laptops, du ønsker tilsluttet til det trådløse Sprint forbindelse. Dette er placeret i nederste højre hjørne af skærmen.

11 Venstre-klik på ad hoc-deling internetforbindelse, som du skal tilslutte, og klik derefter på knappen "Connect".

12 Indtast den WPA eller WEP-krypteringsnøglen, hvis du sikret ad hoc-netværket, og klik på "Connect" for at afslutte forbindelsen. Åbn en webbrowser eller et andet program, der kræver en internetforbindelse for at kontrollere forbindelsen.

TIPS

  • Sprint placerer en 5 GB per måned båndbredde grænse for mobile bredbånd kort ved hjælp af 3G EV-DO-netværk, mens ubegrænset dataadgang er tilladt på 4G-enheder forbinder til 4G-netværk. Husk, at tilslutte flere bærbare computere til en enkelt forbindelse bruger en betydelig mængde båndbredde, og du vil være ansvarlig for eventuelle resulterende overforbrug afgifter.

relaterede artikler