Hvordan gendanner jeg en SQL-database fra en beskyttet .bak fil?

January 15

Hvordan gendanner jeg en SQL-database fra en beskyttet .bak fil?


Din SQL Server-database har en back-up guide, der giver dig mulighed for at automatisere backup-filer i tilfælde af en nødsituation. Backup-processen giver dig mulighed for at password beskytte disse back-ups, så dine data ikke let kan stjæles. Når du gendanner den back-up på din SQL Server-database-server, skal denne adgangskode indgå i restaurering kommandoen. Dette er en ekstra parameter i "Gendan" kommandolinje utility.

Instruktioner

1 Klik på Windows "Start" og vælg "Alle programmer". Klik på "SQL Server" på listen over programgrupper og klik på "SQL Server Management Studio" for at åbne din vigtigste database konsol.

2 Højreklik på databasen servernavnet i venstre side af vinduet og vælg "Ny Query." Dette åbner en forespørgsel vindue, hvor du indtaster genoprette kommandolinjen nytte.

3 Indtast følgende kommando i ny forespørgsel vindue:

genoprette database myDatabase

fra disk = 'D: \ myDatabase.bak'

password = 'mypassword'

Erstat "myDatabase" med databasen navn, du vil gendanne. Den "password" post giver gendannelsen kommandoen med adgangskoden til back-up fil. I "fra disk" post, indtaste placeringen af ​​din back-up. Du kan gendanne fra en harddisk, netværksdrev, CD eller DVD disk.

4 Tryk på "F5" tasten. Dette udfører gendannelsen kommando og gendanner din database fil til serveren. Afhængig af størrelsen af ​​din database, kan det tage flere minutter at gendanne data.