Sådan Konverter MPG til AVI på en Mac

January 3

Sådan Konverter MPG til AVI på en Mac


Den Moving Picture Experts Group s MPEG (MPG) filmfilformat indeholder meget komprimeret film indhold designet til at blive delt og uploades online. De fleste programmer kan forstå MPG-filer, men visse anvendelser kan kræve konvertering til avi (AVI) format, skabt af Microsoft. For Mac-brugere, kan online konvertering være den bedste fremgangsmåde for MPG-til-AVI konvertering.

Instruktioner

Media-convert.com

1 Start en browser, såsom Apple Safari eller Mozilla Firefox, og indlæse media-convert.com (se Resources). Klik på "Vælg Arkiv" find det MPG fil, du ønsker at ændre i pop op-menuen, og klik på "OK" for at gøre din pick.

2 Sats på "MPEG", som du input filmformat i drop-down menuen. Dernæst skal du vælge "AVI" som din output-format.

3 Klik på "OK" for at konvertere til AVI på din Mac. Efter overførslen er færdig, skal du klikke på linket i pop-up for at downloade den konverterede fil.

Mediaconverter.org

4 Load mediaconverter.org i din foretrukne webbrowser (se Resources).

5 Vælg "Upload en fil" og finde den MPG, du ønsker at ændre til en AVI. Dernæst skal du vælge "AVI" for dit mål format.

6 Klik på "Start" for at begynde at konvertere til AVI-format. Når overførslen er færdig, skal du klikke på download-linket til at modtage din nye fil.

Zamzar.com

7 Load Zamzar.com i enhver webbrowser (se Resources).

8 Klik på "Vælg fil" og finde den MPG du ønsker at konvertere. Næste, vælge "AVI" som dit mål format i rullemenuen output.

9 Indtast din e-mailadresse og klik på "Konverter". Efter konverteringen er færdig, vil du modtage en e-mail fra Zamzar med din AVI inde i en fil download-link.


relaterede artikler