Problem med Wi-Fi på Nook Color

February 21

Problem med Wi-Fi på Nook Color


The Nook Color Wi-Fi-funktioner giver dig mulighed for at surfe på internettet, downloade læsning materialer og bruge andre programmer med online funktionalitet. Du kan støde på problemer, der forbinder e-reader til et Wi-Fi-netværk. Kilden til problemerne omfatter ikke tænde for Wi-Fi-funktionalitet, der ikke forbindelse til et netværk ordentligt eller betjener Nook Color uden for rækkevidde af netværket. Fejlfinding enheden kan løse problemet.

Aktivering af Wi-Fi

Det første trin ved fejlfinding Nook Color Wi-Fi-funktionalitet er at slå Wi-Fi til. Barnes & Noble designet Nook Color med evnen til at slå Wi-Fi til og fra efter behov. Da Wi-Fi-funktionalitet ikke er nødvendig for alle funktioner på Nook Color, som når du læser en bog, slukke for Wi-Fi sparer batteriets levetid. Du skal tænde for Wi-Fi igen, når det er nødvendigt. For at slå det på, skal du trykke den hvide pil i bunden af ​​skærmen for at åbne Quick Nav Bar. En række af ikoner vises nederst på skærmen. Tryk på "Indstillinger" ikonet, der ligner et tandhjul, og tryk derefter på "Wireless". Den første mulighed på den trådløse skærm er "Wi-Fi" knappen "Off". Tryk på knappen "Wi-Fi" for at skifte til den.

Open Network Connection

Når Nook Color Wi-Fi er aktiveret, vises en liste over tilgængelige netværk på den trådløse skærm. Et netværk er tilgængelig, hvis det udsender sin service set identifier og du er inden for rækkevidde af det trådløse signal. Nogle netværk navne på listen har en hængelås symbol ud for navnet. Den hængelås symbol angiver netværket er sikkert. Et navn mangler hængelås symbol angiver det er et åbent netværk. For at oprette forbindelse til et åbent netværk, trykke på navnet på et netværk på listen uden en hængelås symbol. Efter nogle sekunder Nook Color opretter forbindelse til netværket, og du er klar til at bruge nogen af ​​de e-læserens funktioner, der kræver Wi-Fi.

Sikker netværksforbindelse

Et yderligere trin er nødvendigt ved tilslutning af Nook Color til et sikkert netværk. Når du trykker på et netværk navn med en hængelås symbol ved siden af ​​det, vises en adgangskode vindue og det virtuelle tastatur på skærmen. Indtast adgangskoden til det trådløse netværk ved hjælp af det virtuelle tastatur og derefter på "Connect".

netværk Strength

Du kan stadig have problemer med at forbinde Nook Color til et trådløst netværk, efter at tænde for Wi-Fi og ordentligt forbindelse til et netværk. Når du stadig har problemer med Wi-Fi, kontrollere styrken af ​​det trådløse netværk ved at åbne den trådløse skærm og se på de buede linjer ved siden af ​​netværksnavn. De buede linjer angiver netværkets signalstyrke. Signalstyrken er stærk, når de buede linjer er mørke og svag, når de buede linjer er lettere. Hvis linjerne for det netværk, du bruger er lette at flytte Nook Color tættere på signalkilde trådløs. En stærkere trådløse signal forbedrer Wi-Fi-funktionalitet på Nook.