Hvordan man laver en rullemenu i Dreamweaver CS5

January 8

Bruges på hjemmesider til at indsamle data fra besøgende, HTML-formularer har en række elementer til rådighed til at interagere med besøgende på forskellige måder, såsom tekstbokse, radio knapper og drop-down menuer. Rullemenuer tillader brugeren at vælge en enkelt indstilling fra en forudindstillet liste bestemt af siden skaberen. Brug Dreamweaver værktøjer, kan du oprette HTML rullemenuerne automatisk, uden kendskab til HTML påkrævet.

Instruktioner

1 Klik på menuen Start i Windows, og klik derefter på "Adobe Dreamweaver CS5" for at starte programmet.

2 Klik på menuen "Filer" og klik på "Ny" og vælg "HTML" som sidetypen. Klik på knappen "Opret" for at åbne den nye side.

3 Klik på "Design" knappen for at skifte til designvisning, som viser siden, som den vil blive vist i en webbrowser. Klik på "Indsæt" menuen og klik på "Form" og "Vælg (List / Menu)." Indtast ID rullemenuen og klik på "OK" for at oprette menuen. Klik på "Ja", når Dreamweaver spørger, om det bør tilføje en form-tag, som en form er nødvendig for at sende markeringen brugere menuen tilbage til serveren.

4 Klik på drop-down menuen, og klik på "List værdier" på fanen "Egenskaber" for at tilføje nye muligheder til menuen. Indtast etiketten for den første mulighed, som viser browseren til brugeren, og klik i kolonnen "Værdi" og indtast værdien sendt til serveren, når brugerne vælger indstillingen.

5 Klik på knappen "+" for at tilføje et nyt menupunkt, og gentag indtil du har tilføjet alle de ønskede indstillinger. Klik på en række for at vælge, og klik derefter på "-" for at fjerne et menupunkt. Når du er færdig, skal du klikke på "OK" knappen for at tilføje optioner til din menu.

TIPS

  • For at vælge hvilken menupunkt browseren vælger som standard, når den indlæser siden, klik på en række i "I første omgang valgte" menu, der vises under fanen egenskaben for drop-down.

relaterede artikler