Hvordan laver Nogen Look anoreksiske om Photoshop

January 7

Photoshop giver kunstnere til at manipulere grafik med sine specialværktøj. Du kan slå en Overvægtig person eller midt-størrelse personen i en knoklet, skrøbelig udseende person, og det er ikke så svært som du måske tror. Nøglen til at gøre nogen ser meget tynd er at slanke mave fedt, skubbe i hofterne og trim ned arme og ben. Ansigtet skal også suges ind for at skabe en benet facial virkning. Du behøver ikke at oprette mange lag for omdannelsen finder sted ved brug af Photoshop.

Instruktioner

1 Start Photoshop og klik på "Åbn". Vælg et billede af et emne, du ønsker at omdanne og klik på "Åbn".

2 Rul til "Filter" og derefter klikke på "Blødgør." En dialog vises. Vælg "Forward Warp" ikonet på venstre side af dette vindue eller klik på "W" på tastaturet. Indstil den ønskede størrelse på din pensel, tryk og tæthed.

3 Træk i forskellige dele af kroppen ved hjælp af "Forward Warp" værktøj. Skub i ben og arme til at gøre dem ser mager og knoklet. Skub forsigtigt i motivets kinder, hofter, lår, hænder til at gøre dem mindre, samt halsområdet. Klik på "Punktering Tool" (S) til at suge i dele af kroppen, såsom bryst, mave og lår område, men ikke overdrive det. Gå tilbage til "Forward Warp" værktøj til at skubbe i kroppen noget mere, hvis det ønskes, og du er færdig.


relaterede artikler